Optakt: Bange anelser

Manchester United skal i dag forsøge at rejse sig ovenpå mandagens skamfulde 4-0-nederlag til Crystal Palace. Men det bliver svært, da dagens modstander fra Arsenal gør alt, hvad de kan, for at holde trit med City i toppen. Bliv klædt på til opgøret med vores store optakt.

Kan det blive dårligere?

Det var en mildest talt deprimerende forestilling mandag aften, da Manchester United senest var i kamp. Her blev det til en gedigen endefuld på hele 4-0 til normalt så middelmådige Crystal Palace.

Søndag kl. 17:30 står den så på en endnu sværere opgave, når titelaspiranter fra Arsenal gæster græstæppet på Old Trafford. Jeg har personligt meget bange anelser. Svaret på ovenstående spørgsmål er derfor desværre ja.

På nuværende tidspunkt er der tæt på intet, der fungerer for Erik ten Hags mandskab. Spillerne forstår ikke managerens principper. Eller muligvis er der noget andet på spil? Måske har de ganske enkelt mistet tiltroen til deres hollandske chef. Jeg håber det ikke, men mandagens kamp har givet mig de tanker.

Jeg “glæder” mig derfor til at se, om det er et revanchelystent mandskab, der kommer på banen, eller om det er 11 mand, der mentalt er gået på sommerferie.

Dagens modstander er omvendt på ingen måde gået på sommerferie, da drømmen om en Premier League-titel stadig lever.

Derfor bliver det et toptændt Arsenal-hold, der tager turen til Manchester. Hvis de røde djævle møder op med samme attitude som i mandags, så bliver det grimt.

Dato, tid og sted

Opgøret mellem Manchester United og Arsenal fløjtes i gang på Old Trafford søndag d. 12. maj kl. 17:30.

Dommer

Paul Tierney.

Sagt om kampen

– Forhåbentligt får han tiden. Vi er kollegaer, og vi ved, hvor svært det er i denne liga, og hvor små marginalerne er. Forhåbentlig er det tilfældet, fordi jeg mener, han er en fremragende træner.

Sådan udtaler Mikel Arteta sig om Erik ten Hag på Arsenal-managerens pressemøde forud for kampen.

Skader og karantæner

Endnu en gang er der opdateringer på Manchester Uniteds kilometerlange skadesliste.

Mason Mount har pådraget sig en ny skade, og derfor glider han ud af truppen. Omvendt er McTominay, Bruno Fernandes, Marcus Rashford og Lisandro Martínez tilbage i træning. Sidstnævnte kommer dog ikke i spil i dag. Det har Erik ten Hag udtalt.

Erik ten Hag giver stor skadesopdatering: Mount er ude, og Shaw har fået tilbageslag

På pressemødet forud for dagens kamp har Erik ten Hag også udtalt, at Shaw har fået et tilbageslag i sin genoptræning. Derudover er der fortsat ikke nyt om Maguire, Lindelöf, Kambwala, Malacia og Varane.

Arsenal er derimod forskånet for skader. Tomiyasu og Saka har dog ikke trænet fuldt med i denne uge. Kiwior eller Zinchenko spiller højest sandsynligt på venstre back i stedet for den tvivlsomme japaner. Mikel Arteta vil derimod gøre alt, hvad der står i sin magt, for at kunne benytte sig af Saka.

Mulige startopstillinger

Manchester United (4-2-3-1):

Onana
Dalot – Casemiro – Evans– Wan-Bissaka
Mainoo – McTominay
Garnacho – Fernandes – Rashford
Højlund

Arsenal (4-3-3):

Raya
White – Saliba – Gabriel – Kiwior
Rice – Partey – Ødegaard
Saka – Havertz – Trossard

Hold øje med

Arsenals betondefensiv er meget vanskelig at nedbryde. Det svage led skal dog findes på venstre back, hvor enten Kiwior eller Zinchenko stiller til start.

Garnacho og Dalot kan sagtens skabe noget i fællesskab, og jeg tror, at det skal komme fra Uniteds højre side, hvis de røde djævle skal blive farlige i dagens opgør.

Skribentens bud på kampens resultat

Jeg har umådeligt svært ved at se, at Manchester United kan score mod defensivt uhyggeligt stærke Arsenal. Derfor har jeg desværre heller ikke tro på, at United får point ud af den her kamp.

I podcasten har jeg spået, at vi taber 0-2. Det holder jeg fast i.

Hvor kan man se kampen?

See og Viaplay.

2 kommentarer
  1. Jeg hopper med på vognen idag.
    Jeg ser ikke United på nogen måde kan gøre noget offensivt idag. Har 0-3 på blokken og som Thomas skriver bliver vi skilt fuldstændig ad. Vi mangler vigtige spillere overalt på banen.

Skriv et svar
Forrige artikel

Podcast: Mbappé til United, 4-0 til Palace og optakt til Arsenal

Næste artikel

Startopstilling: Flere nye navne med fra start

ANNONCE