Optakt: Derby County – Manchester United

United gæster fredag aften Derby County i FA Cuppens fjerde runde.

United skal forsøge at rejse sig efter sidste weekends nederlag mod Southampton, når de i aften spiller i FA Cuppens fjerde runde mod Derby County. Presset på manager Louis van Gaal er nærmest kun blevet større for hver dag, der er gået i denne uge, og kun en overbevisende sejr i aftenens kamp ser ud til at kunne ændre på dette.

På gårsdagens pressemøde gjorde Van Gaal det klart, at han har alle intentioner om at få vendt skuden, så det må forventes at være det, fokus har været på træningsbanen de sidste dage. Historien fortæller imidlertid, at Louis van Gaal kan se frem til kampen i aften. De seneste seks FA Cup-kampe mellem Derby og Manchester United er endt med en United-sejr, hvor holdet tilsammen har scoret 19 mål. I Derbys seneste fem kampe i Championship har de kun formået at vinde en enkelt.

Også på skadesfronten er der en god nyhed for Louis Van Gaal. Midtbane-veteranen Michael Carrick kan muligvis gøre comeback, efter han har siddet udenfor i fire kampe med knæproblemer. Bastian Schweinsteiger og Phil Jones forventes klar i næste uge. 

 

Dato, tid og sted:

Kampen spilles d. 29. januar kl 20:55 på The Ipro Stadium.

Dommer:

Anthony Tyler styrer slagets gang.

 

Skader og karantæner: 

Hos United ser Michael Carrick som nævnt ud til at kunne blive klar igen. Phil Jones og Schweinsteiger er ikke helt klar endnu. Valencia, Rojo, Young og Shaw er stadig ude i en længere periode. Det er stadig uvist, hvor længe italieneren Matteo Darmian er ukampdygtig. 
Derby-manageren, Paul Clement, kan stort set vælge på alle hylder. Det er kun midtbanespilleren Aaron Hughes, der er ude med en skade.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

De Gea

Varela – Blind – Smalling – Borthwick-Jackson

Schneiderlin – Fellaini

Mata – Herrera – Martial 

Rooney

 

Derby

Carson

Christie – Keogh – Olsson – Warnock.

Butterfield – Thorne – Johnson

Blackman – Martin – Ince

 

Hold øje med:

Hos Derby County render Tom Ince, der i et par sæsoner var eftertragtet af de store klubber i England, rundt. Englænderen har ikke helt formået at få udnyttet sit store potentiale. I denne sæson er det blevet til otte mål og tre assist i 25 kampe for offenivspilleren, hvis far er den tidligere United-spiller Paul Ince.

 

Sagt om kampen:

“Vi spiller mod Derby, der er tæt på toppen i Championship, og det betyder, at de bliver meget svære at slå på hjemmebane. Jeg har set nogle Championship-kampe, og det er nogle meget hårde kampe. De (Derby, red.) har et godt og stærkt hold, og det er en stor dag for dem at spille mod Manchester United” – Ander Herrera om aftenens udfordring.

Skribentens bud på kampens udfald:

Det er undertiden svært at være optimistisk til både resultat OG spil, når man sætter sig for at se United spille. Jeg tror på en sejr i aften, men jeg har svært ved at se, hvordan det kan blive på overbevisende manér. 1-0 til United.

TV: 

Kampen vises på 6-eren.

Hvem spiller rivalerne imod:

Arsenal – Burnley

Aston Villa – Manchester City

Liverpool – West Ham

MK Dons – Chelsea

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Angriber forlænger udlån

Næste artikel

Vidic hyldes efter karrierestop

Relaterede artikler
Total
0
Share