Vidic hyldes efter karrierestop

Uniteds tidligere anfører valgte i dag at indstille karrieren, og modtager masser af rosende ord fra tidligere holdkammerater.

Nemanja Vidic valgte i dag at sætte støvlerne på hylden og indstille en flot karriere. Otte fantastiske år fik serberen på Old Trafford, hvor det blandt andet blev til fem gange ligaguld og en enkelt triumf i Champions League.

Den nu 34-årige Vidic kom til Old Trafford i januar 2006, hvor Sir Alex Ferguson hentede ham i russiske Sparktak Moskva for omkring syv millioner pund. Det blev til i alt 300 kampe i den røde trøje for Vidic, inden han i sommeren 2014 skiftede til italienske Inter.

Her blev han fritstillet tidligere på ugen, efter at have døjet med skader i hele sæsonen, og derfor valgte Vidic at takke af og stoppe karrieren.

– Tiden er inde til at sætte støvlerne på hylden. De skader jeg har haft i løbet af årene har sat deres præg på kroppen. Jeg vil gerne takke alle de spillere jeg har spillet med, de managers og trænere jeg har arbejdet sammen med, og ikke mindst en kæmpe tak til alle de fans, der har støttet mig igennem årene, lyder det fra Vidic på manutd.com.

Og efter serberens karrierestop blev annonceret, har flere tidligere holdkammerater været ude og hylde den tidligere anfører. Hans mangeårige makker i forsvaret Rio Ferdinand, gik forrest med at lægge en samling billeder af de to på Twitter, og takkede “my man Vida”. Flere hilsner til Vidic kan ses herunder.

Norman Whiteside: Happy retirement Nemanja, you were different class when you played for us.

Ashley Young: Played alongside him and against him. What a player. One of the greats.

Andy Cole: What a top pro. Would of loved to play with someone like Vida during my time at @manutd.

Danny Higginbotham: Vidic retires. What a player he was. Him and Ferdinand without question one of best centre back partnerships ever to play in this country.

Phil Jones: It was a pleasure to play alongside this man, a player I always looked up to. A legend @manutd congratz Vida.

Paddy Crerand: Like to congrats to Mr Vidic on a remarkable career.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Derby County - Manchester United

Næste artikel

Startopstillingen mod Derby

Relaterede artikler
Total
0
Share