Optakt: En mulighed for at rotere

Torsdag aften tager Manchester United imod Real Sociedad i det andet af to opgør i Europa Leagues 1/16-finaler. United fører med 4-0 efter første opgør i Torino.

Manchester United skal torsdag aften forsøge at spille sig videre til ottendedelsfinalerne i Europa League. 

Med en 4-0-sejr over Real Sociedad i bagagen kan man godt sige, at de røde djævle har det ene ben videre i turneringen. Det giver derfor anledning til overvejelse om, hvorvidt Ole Gunnar Solskjær bør spare nogle af nøglespillerne forud for weekendens vigtige ligaopgør mod Chelsea. 

Der er derfor god mulighed for at se nogle spillere – både unge og erfarne – i aktion, som normalvis ikke får så mange minutter. Unge spillere som Amad Diallo, Shola Shoretire og Ethan Galbraith er alle udtaget.

United skal dog passe på med at tage for let på opgaven. De må nemlig ikke glemme, at spanierne ligger nummer fem i den spanske liga. Derudover er det også værd at gøre opmærksom på Uniteds ringe historik mod spanske modstanderhold.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles den 25. februar klokken 21.00 på Old Trafford.

Kampens dommer:

Belgiske Lawrence Visser skal dømme kampen.

Skader og karantæner:

Solskjær må se bort fra Paul Pogba, Scott McTominay, Edinson Cavani og Donny van de Beek, der alle er ude med skade.

Real Sociedad må undvære skadede Aritz Elustondo, Carlos Fernández, Joseba Zaldua samt Robin Le Normand, der er ude karantæne.

Mulige startopstillinger

Manchester United

Henderson

B. Williams – Maguire – Tuanzebe – Telles

Matic – Fred

Greenwood – Mata – James

Martial

Real Sociedad

Remiro

Gorosabel – Zubeldia – Sagnan – Monreal

David Silva – Illarramendi – Merino

Januzaj – Isak – Oyarzabal

Hold øje med:

Real Sociedad har flere offensivprofiler, heriblandt den tidligere United-spiller Adnan Januzaj. Jeg vil dog hellere gøre opmærksom på Mikel Oyarzabal, der, trods sine 23 år, har været klubbens største stjerne de seneste par sæsoner. Helt konkret har Oyarzabal fire sæsoner i træk, inklusiv indeværende, scoret tocifret antal mål i La Liga. Han er derfor en spiller, man både som spiller og tilskuer bør holde et vågent øje med.

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg har svært ved at tro, at United får det ligeså nemt, som de gjorde sidst, da man næsten kun kan forvente et bedre forberedt spansk hold. Jeg tror dog ikke, at Uniteds samlede føring kommer i fare. Mit bud lyder på 2-1 til Solskjær og co. 

Hvor kan kampen ses?

6’eren, Eurosport Player og Discovery+.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Podcast: Ungdommen banker på

Næste artikel

Solskjær reagerer nok engang på intense Håland-rygter

ANNONCE