Optakt: Hvilket hold fortsætter sejrsstimen?

Manchester United får hjemme besøg af Arsenal. Kan United fortsætte sejrsstimen, eller vil Arsenal fortsat være ubesejret efter aftens opgør? Få optakten til kampen her.

Efter mareridtsstarten har Manchester United virkelig fundet formen. Det startede med sejren over Liverpool, og det er derefter blevet til både sejr og clean sheet de seneste to kampe. Det virker til at der nu er en reel tro på tingene i truppen, og ligeledes, at Ten Hag har fået implementeret nogle af de taktiske elementer, som mange havde forventet fra ham.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men Uniteds gode stime er nok intet sammenlignet med Arsenal. London-klubben har for første gang siden 2003-04 vundet de første fire kampen. Og i år er det sågar også blevet til fem sejre i træk. Holdet har fundet en ny talisman, mens deres mange unge talenter virkelig har bidt sig fast.

Begge hold vil klart gå 100 procent efter sejren. Arsenal har mulighed for at trække endnu længere foran i toppen, efter Manchester City tabte points i deres seneste kamp mod Aston Villa. United er stadig et stykke fra de gyldne Champions League positioner, så en hjemmebanesejr mod et konkurrerende top-4 hold ville betyde meget.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles klokken 17:30 dansk tid på Old Trafford i Manchester.

Dommer:

Paul Tierney

Skader og karantæner:

Skadeslisten ligner meget den fra sidste kamp. Ten Hag fortalte i torsdags, at Martial ikke vil komme i spil her til aften. Phil Jones, Facundo Pellistri, Axel Tuanzebe og Brandon Williams kommer ikke til at komme i aktion.

Arsenal er blevet ramt af en mindre knæskade til den nyankomne Oleksandr Zinchenko, Mohamed Elneny, Thomas Partey og Reiss Nelson er også ude.

Mulige startopstillinger:

    Manchester United:
De Gea
Dalot – Varane – Martínez – Malacia
Casemiro – Eriksen
Fernandes
Antony – Rashford – Sancho

 

    Arsenal:
Ramsdale
Ben White – Saliba – Magalhaes – Tierney
Lokonga – Xhaka
Saka – Ødegaard – Martinelli
Gabriel Jesus

Hold øje med:

Forventningerne til den nyankomne Gabriel Jesus var intet mindre end skyhøje. Efter fem kampe er det blevet til tre mål, tre assist og utallige chancer. Uniteds forsvar skal helt sikkert holde ekstra godt øje med Arsenals spidsangriber, som kommer ind til kampen med kæmpe momentum.

Skribentens bud på kampens resultat:

Begge hold har set gode ud. Arsenal scorer mål på samlebånd, mens United har fået styr på defensiven. Et bud herfra ville være en snæver 1-0 sejr til United, ligesom det er blevet til i deres to foregående kampe.

TV:

Viaplay og See.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Antony og Dubravka får tildelt rygnummer

Næste artikel

Startopstilling: Antony starter

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
1
Share