Optakt: Manchester United – Chelsea

Søndag er der Premier League-brag på Old Trafford.

I onsdags spillede Manchester United mod Sevilla i Champions League. Det blev ikke ligefrem et festfyrværkeri af en kamp, men i stedet for skulle United bestemt være glade for, at det var en David de Gea i  topform mellem stængerne.

Vi har set en del af disse kampe i denne sæson, hvor det har været frustrerende at se, hvor lidt United egentlig ønsker at bidrage med i det offensive spil. Nuvel, kampen var en udebane kamp i Champions League med et returopgør, men Manchester United skal kunne præstere mere mod Sevilla end de gjorde i onsdagens opgør.

Søndag vendes opmærksomheden igen mod Premier League efter et par kampe med Europæisk og cup fodbold. På modsatte banehalvdel venter de regerende Premier League-mestre, Chelsea, som har været væsentligt mere medgørlige i denne sæson.

Lige nu er Chelsea placeret på en fjerdeplads i Premier League, tre point efter United på anden pladsen. De er ubesejrede i de seneste tre kampe i alle turneringer, men dette er faktisk ikke det reele billede af Chelsea i denne sæson. De har været meget svingende og har løbet ind i pludselige nederlag, når man mindst ventede det.

På de interne linjer på broen har der ligeledes været uro. Conte har flere gange udtrykt sin utilfredshed over klubbens manglende aktivitet på januars transfermarked, og han ligner efterhånden en mand, der er på vej videre.

Manchester United har revanche til gode, da Alvaro Morata scorede det afgørende mål tilbage i november sidste år. Siden er der dog blevet væsentlig mere stille omkring Morata, og det virker ikke som det værste tidspunkt at løbe ind i Chelsea på Old Trafford.

Tid & sted
Kampen spilles søndag klokken 15.05 på Old Trafford.

Dommer:
Martin Atkinson dømmer søndagens kamp.

Skader & karantæner:
Zlatan Ibrahimovic, Herrera, Phil Jones, Marouane Fellaini og Marcos Rojo er med stor sandsynlighed ude af opgøret.

Derudover begynder det at se en smule lysere ud på skadesfronten. Valencia, Pogba og Rashford var alle klar i opgøret mod Sevilla, og de vil alle være klar til at spille en eller anden rolle i opgøret.

Chelsea mangler Babayoko, Luiz og Barkley. Morata er meldt klar igen.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea
Valencia – Smalling – Bailly – Young
 McTominay – Matic  – Pogba
Sanchez – Lukaku – Martial

Chelsea:

Courtois

Azpilicueta – Christensen – Rüdiger

Moses – Fabregas – Kanté – Alonso

Willian – Pedro

Hazard

Skribentens bud på kampen:
Jeg tipper, at det igen bliver en taktisk affære mellem de to mandskaber, men at United denne gang trækker det længste strå med en 1-0-sejr.

Hold øje med:
Hazard har genfundet spillelysten det seneste stykke tid. Når han er i spillehumør, så er Chelsea et andet hold. Af andre profiler kan vi også efterhånden godt tillade os at nævne Andreas Christensen, som leverer fremragende spil hver eneste gang for Chelsea.

Vidste du at…

  • Manchester United har holdt buret rent i ni ud af de seneste 11 kampe.
  • Historisk set har de to mandskaber mødt hinanden rigtig mange gange. United fører statistiken med 73 sejre. Chelsea har vundet 52, mens det 53 gange er endt uden vinder.

TV:
Kampen sendes på tv3+ og viaplay.

Hvem spiller rivalerne mod:

  • Liverpool – West Ham (Lørdag)
  • Crystal Palace – Tottenham
  • Arsenal – Manchester City (Carabao Cup-finale)

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

United lurer på Alderweireld

Næste artikel

Ander Herrera er ude mod Chelsea

ANNONCE