Optakt: Manchester United – Hull City

Det er potentielt Ryan Giggs’ sidste kamp på Old Trafford, og United-legenden må være opsat på at slutte godt af.

Sikke en start, Ryan Giggs fik som manager, og sikke en skuffelse det blev fulgt på med. Sunderland vandt på Old Trafford for første gang siden 1968 og påførte dermed den midlertidige United-manager sit første nederlag i trænerkarrieren.

Spørgsmålet er så, om den trænerkarriere fortsætter næste år. Den mest vindende spiller i klubbens historie har endnu ikke besluttet sig for, hvad fremtiden skal bringe på den anden side af sommer, men vælger han karrierestoppet, er dette hans sidste kamp på Old Trafford.

Giggs havde nok fortjent en kamp, der gjaldt mesterskabet, men må nøjes med en, der kan sende holdet mod Europa League efter sommerferien. Under alle omstændigheder bør spillerne være opsatte på at give ham en ordentlig potentiel afsked.

Hull er sikre på at få endnu en sæson i Premier League og har som sådan ikke meget andet end 12. pladsen at spille for. United skal til gengæld vise, at den gode kamp mod Norwich ikke var en enlig post-Moyes svale.

Dato, tid og sted:
Kampen bliver spillet tirsdag den 6. maj 2014, klokken 20:45 på Old Trafford.

Skader/karantæner:
Wayne Rooney er tvivlsom, efter han missede lørdagens kamp mod Sunderland. Det samme kan siges om angrebskollegaen Robin van Persie, der har siddet udenfor siden den 19. marts og mangler eftersigende stadig lidt, før han er kampklar igen.

Anders Lindegaard og Rafael er begge usikre med småskavanker.

Steve Bruce må undvære Allan McGregor og Paul McShane, mens Sone Aluko er tvivlsom, og Jasmes Chester og Robbie Brady er det samme.

Dommer:
Craig Pawson skal dømme kampen.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
De Gea
Smalling – Vidic – Jones – Evra
Carrick – Cleverley
Valencia – Mata  – Welbeck
Hernandez

Hull
Harper
Elmohamady – Davies – Figueroa – Rosenior
Meyler – Huddleston – Livermore – Boyd
Long – Jelavic

Hold øje med:
På Hulls centrale midtbane huserer det engelske makkerpar Jake Livermore og Tom Huddlestone. Det har de gjort med fin succes i denne sæson, og mod en United-maskinrum, som har været notorisk underpræsterende, kan det vise sig at blive en vigtig fordel for gæsterne.

Sagt om kampen:
Selvfølgelig ville det perfekte scenarie være, hvis jeg kom ind og scorede et mål, det vindende mål, og forhåbentlig bliver alle glade, men sådan går det ikke altid. Vi må vente og se, hvad der sker på aftenen.” – Ryan Giggs.

Skribentens bud på kampens udfald:
United skal være bedre end mod Sunderland, og i Giggs’ måske sidste hjemmekamp i karrieren skylder spillerne ham en værdig afsked. Hjemmeholdet vinder 2-0.

Vidste du, at…

  • Steve Bruce har aldrig vundet over United som manager. Det har han ellers haft 19 forsøg til.
  • Hull og Manchester United har kun mødt hinanden fem gange i historien med fem United-sejre til følge.
  • Tre aktører fra Hull har en fortid i United. Foruden manager Steve Bruce har både Robbie Brady og James Chester spillet for tirsdagens modstandere. Begge er dog skadet.
  • Det er kun United, der har noget at spille for. Hull er sikker på overlevelse, mens hjemmeholdet stadig har en mulig Europa League-deltagelse at sigte efter.

TV:
TV3+ viser kampen.

Hvem spiller i rivalerne imod:

Få hold spiller kamp i midtugen, men Manchester City gør. Hjemme mod Aston Villa.

Forrige artikel

Evra: Træffer beslutning om fremtid om to uger

Næste artikel

Old Trafford siger farvel til Vidic

ANNONCE