Optakt: Manchester United – Liverpool

Manchester United skal forsøge at vende 0-2 til samlet sejr på Old Trafford.

United var i weekenden tæt på endnu en fadæse, da de skulle vente til otte minutter før tid, før Martial scorede den livsgivende udligning. Den udligning betyder, at United stadig har chancen for at vinde Cuppen, men så skal der helt tydeligt andre boller på suppen i returkampen. West Ham virkede i kontrol i hele kampen, og det var svært at se, at det var et United-mandskab med kniven for struben. Vi takker Martial, og så ser vi ellers frem til en højspændt returkamp.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Nu gælder det dog en anden turnering, Europa League. Liverpool viste sig som værende det klart bedste hold på banen i det første opgør, og derfor kunne hjemmeholdet da også tage en fuldt fortjent 2-0-føring med til torsdagens returopgør på Old Trafford. Hvad der var mest ærgerligt at se, var måden det skete på. United så ud til at være tilbage i den gamle rille, hvor bolden nærmest konsekvent skulle ned at vende ved Gea i hvert eneste angreb. Naturligt nok satte det langsomme opspil United i en svær position, for Liverpool havde slet ingen problemer med at komme på plads, så snart der var optræk til United-offensiv.

I West Ham-kampen så vi en Bastian Schweinsteiger komme ind og gøre en forskel med sin dynamiske og aggressive spillestil. Endelig begyndte det at ligne noget, og det viste med al tydelighed, hvor meget presset på boldholderen har af betydning i de her kampe. Uheldigt for United, så er tyskeren endnu ikke klar til at spille 90 minutter, men kan måske komme på tale til en enkelt halvleg.

Lad os da bare håbe, at Bastian ikke skal fungere som frelsende engel i dagens kamp, da det nok er for stort et pres at placere på en spiller, der stadig ikke er helt oppe i omdrejninger. Lad os i stedet for håbe, at spillerne viser, at de vil det her. Det vil være helt uforståeligt, hvis holdet ikke kommer ud med 100 kilometer i timen. Der er ikke tid til at spille bolden bagud mere, og der er bestemt heller ikke tid til, at afleveringerne og viljen i nærkampene endnu en gang er af skræmmende lav kvalitet. Manchester United skal hente tre mål, og derfor er det simpelthen bare med at komme ud over stepperne.

Det er selvfølgelig et kæmpe bjerg, som skal bestiges på Old Trafford i aften. Måske ryger United ud af turneringen, men så har de bare at gøre det med manér. For mig at se, er der nogle spillere, som skal bevise, at de stadig fortjener at bære den røde trøje i fremtiden, og hvis ikke et opgør mod de største rivaler kan ruske lidt op i de underpræsterende spillere, så ser det efterhånden en smule sort ud.

Dato og tid:

Kampen spilles torsdag d. 17/3 klokken 21.05

Skader og karantæner:

Shaw, Rooney, Jones og Keane er stadig ude i længere tid. Young og Valencia træner med holdet igen, men det er ikke forventet, at nogen af dem er klar til at træne. Schweinsteiger kan muligvis få en halvleg i dag, mens det er uvist, om Borthwick-Jackson endnu er klar til at indgå i startopstillingen.

Liverpool må undvære Ings, Flanagan og Gomez. Derudover ser det efterhånden lyst ud for Klopps tropper.

Kampens dommer:

Milorad Mazic fra Serbien er manden med fløjten.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

Varela – Smalling – Blind – Rojo

 Schneiderlin – Herrera

 Lingard – Mata – Memphis

Martial

Liverpool:

Mignolet

Clyne – Lovren – Sakho – Moreno

 Can – Henderson

Coutinho – Firminho – Lallana

Sturridge

Hold øje med:

Firminho er for alvor kommet i gang og vi så i det første opgør, hvor ondt han kan gøre på Manchester United. Han skal pakkes ned, hvis ikke Liverpool skal score et afgørende udebanemål på Old Trafford.

Sagt om kampen:

”Vi har brug for en god start med intensitet. Det er ligesom en finale for os, det her. Vi har virkelig brug for et stort comeback, og jeg er sikker på at atmosfæren på Old Trafford vil give et stort boost. Jeg er helt sikker på, at det muligt!” – Juan Mata.

Skribentens bud på resultatet:

Hvis man skal sige noget ud fra den sidste kamp, så må det være, at Liverpool ligner et hold, der er ved at finde konceptet under Jürgen Klopp. De spillede med større struktur og selvtillid end United gjorde. Kampen foregik dog på Anfield, og det her er altså Old Trafford. Jeg tror, at United vinder kampen, men tror desværre ikke, at de holder nullet. Kampen ender 2-1 til Manchester United.

Vidste du, at:

  • Manchester United har vundet 12 af de seneste 14 hjemmekampe mod Liverpool. Kun én gang er det ikke lykkedes at finde nettet i disse kampe.
  • Manchester United vendte i sæsonen 13/14 et 0-2 nederlag på udebane til et 3-0 på hjemmebane. Det skete mod Olympiakos i Champions League.
  • Manchester United har nettet 21 gange i de seneste 10 europæiske hjemmekampe.
  • Daniel Sturridge har scoret fem gange i sine seneste syv kampe mod Manchester United.
  • Tre af Liverpool seneste fem mål i Europa League er kommet efter straffespark

TV:

Kampen bliver vist på 6eren.

Hvem spiller rivalerne mod:

  • Tottenham – Dortmund (0-3)
  • Valencia – Athletic Bilbao (0-1)
  • Leverkusen – Villarreal (0-2)

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Vidic som United-manager?

Næste artikel

Rygte: Higuain til United

ANNONCE