Optakt: Middlesbrough – United

I midtugen formåede et amputeret United-hold at vinde 3-0 mod Everton. Nu venter Middlesbrough på Riverside Stadium, og United må forventes at stille i…

I midtugen formåede et amputeret United-hold at vinde 3-0 mod Everton. Nu venter Middlesbrough på Riverside Stadium, og United må forventes at stille i stærkeste opstilling.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Som de fleste af os husker, så vandt Boro sidste sæsons tilsvarende opgør med 4-1. En sådan brøler må ikke gentages, og for at det skal undgås, er United tvunget til at stille op med de elleve bedste spillere. Det er dårlig timing, for om allerede tre dage tørner Benfica sammen med United i en altafgørende dyst. Det bliver spændende at se, hvordan Sir Alex Ferguson prioriterer de to kampe. Nogen vil mene, at det for alt i verden er vigtigst at komme videre fra Champions League-gruppespillet, mens andre vil mene, at det er mindst ligeså vigtigt at holde afstanden til Chelsea i ligaen.

Der har i ugens løb været gode nyheder for Ferguson, da hans hold snart kan betegnes som skadefrit. Nemanja Vidic er med i truppen på trods af sit sammenstød med Chelseas Didier Drogba for en uge siden. Hverken Ole Gunnar Solskjær er med mod Boro, men hvis alt går vel, vil de begge være tilbage til næste weekends lokalopgør mod Manchester City. Det er meget sandsynligt, at Cristiano Ronaldo vil sidde over mod Boro, da han ikke helt er kommet sin ankelskade kvit. Den trænger dog blot til hvile, og han være med for fuld udblæsning mod Benfica.

Hjemmeholdets Mark Viduka døjer med en brækket tå, men han er med i Boro’s trup og kan i bedste fald få en plads på bænken. Steward Downing forventes at være kommet over sin lyskeskade og spille fra start.

United og Boro har mødt hinanden 114 gange. Heraf har United fået 56 sejre, Boro har fået 33, og 25 kampe er endt uafgjort. I sidste sæson endte det som tidligere nævnt med en 4-1-sejr til Boro på Riverside Stadium. I den omvendte kamp på Old Trafford sluttede det, som det startede, 0-0, og det betyder, at det efterhånden er to år siden Uniteds seneste sejr over Middlesbrough. Det var en FA Cup-kamp, der endte 3-0, bl.a. efter et rigtig godt mål af Wayne Rooney. Det var i den kamp Louis Saha, der lagde op til det flotte mål, så lad os håbe at de to frontløbere igen kan finde netmaskerne sammen.

Skribentens bud på kampens udfald
Det tyder på, at det bliver en tæt kamp, der kan gå til begge sider. Alligevel har United det psykologiske overtag, og en del ting skal falde i hak, hvis Gary Southgate’s tropper skal formå at stjæle point fra ligaens førerhold. United vinder 2-0.

Sandsynlig startopstilling
van der Sar
Neville – Ferdinand – Vidic – Heinze
Fletcher – Carrick – Scholes – Giggs
Rooney – Saha

Middlesbroughs trup: Schwarzer, Xavier, Taylor, Woodgate, Huth, Pogatetz, Boateng, Cattermole, Morrison, Downing, Euell, Yakubu, Arca, Jones, Parnaby, Rochemback, Mendieta, Parlour, Viduka, Maccarone, Johnson.

Uniteds trup: Van der Sar, Kuszczak, Neville, Brown, Ferdinand, Vidic, Silvestre, Heinze, Evra, Ronaldo, Scholes, Carrick, Fletcher, O”Shea, Giggs, Richardson, Rooney, Saha, Smith.

Forrige artikel

Fergie: Ingen nye angribere

Næste artikel

United vil hente Rossi tilbage

ANNONCE