Optakt: På togt i østblokken

FC Sheriff Tiraspol fra udbryderregionen Transnistrien venter i anden runde af Europa Leagues gruppespil. Vi lader op til kampen herunder.

Senest Manchester United spillede en officiel fodboldkamp var sidste torsdag mod Real Sociedad i Europa League. Her blev det som bekendt til et nederlag på 1-0 spanierne, efter de fik tilkendt et tvivlsomt straffespark.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

På dagen for nederlaget gik Dronning Elizabeth bort, og som konsekvens valgte EFL at aflyse hele den planlagte Premier League-runde, hvor United skulle have mødt Crystal Palace. Kampen mod Leeds, der skulle have fundet sted i den kommende weekend, er som bekendt også blevet aflyst.

Derfor er aftenens opgør sidste chance for at få et sidste fodbold-fix fra De Røde Djævle, inden landskampspausen bliver skudt i gang.

FC Sheriff Tiraspol hedder dagens modstander. Det moldoviske mesterhold fra udbryderregionen Transnistrien er nok mest kendt for den rendyrkede sensation, de sidste år producerede, da de besejrede Real Madrid med 2-1 på Santiago Bernabeu i anden runde af Champions Leagues gruppespil.

Sheriff var således et af fire hold, der formåede at slå Real Madrid i hele deres Champions League-kampagne. De tre andre var Manchester City, Chelsea og PSG.

Om end FC Sheriff formåede at slå Real Madrid sidste år, må tre point vel nok være selvskrevne, når Manchester United til aften spiller i en ny europæisk afkrog, som vi desværre er blevet lidt for vante til de senere år, hvor man også har mødt modstandere som FC Astana, Zorya Lugansk og FK Rostov – Især med Ten Hags ord in mente.

Den hollandske manager udtalte i onsdag, at han forventer at stille stærkt op i aften.

Kampen i morgen spilles dog ikke på Sheriffs sædvanlige hjemmebane i Transnistrien. Det besluttede UEFA tilbage i juni som følge af Ruslands invasion af Ukraine. Transnistrien grænser op til netop Ukraine.

I stedet skal kampen spilles i Moldovas hovedstad Chisinau på Stadionul Zimbru.

Du kan læse meget mere om aftenens modstander her, hvor Oldtrafford.dk zoomer helt ind på FC Sheriff Tiraspol.

Dato, tid og sted:

Kampen starter kl. 18:45 og spilles på Stadionul Zimbru.

Dommer:

39-årige Pawel Raczkowski fra Polen dømmer opgøret.

Skader og karantæner:

Marcus Rashford, der ellers for nyligt har genfundet målformen, er ude med en muskelskade, som han pådrog sig mod Arsenal. Ten Hag mener dog ikke, at skaden er særlig alvorlig. Antony Martial, Donny Van de Beek og Aaron Wan-Bissaka er heller ikke rejst med truppen til Moldova.

Mulige startopstillinger:

    Manchester United (4-2-3-1):
De Gea
Dalot – Maguire – Lindelöf – Malacia

Casemiro – McTominay
Antony – Fernandes – Sancho

Ronaldo

FC Sheriff (4-3-3):

Koval
Zohouri – Kiki – Radeljic – Kpozo

Diop – Kyabou – Badolo

Outtara – Atiemwen – Akanbi

Hold øje med:

Ibrahim Akanbi scorede og assisterede, da Sheriff besejrede Omonia, og Ten Hag har nok forberedt sine tropper på den trussel, Nigerianeren repræsenterer. Når det er sagt, kan man forhåbentligt se, at der er niveauforskel på de to mandskaber til aften.

Skribentens bud på kampens resultat:

Ten Hag melder, at Manchester United stiller stærkt op i morgen, og derfor gætter jeg på, at Manchester United vinder 2-0.

TV:

TV2 Sport og TV2 Play

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Manchester Uniteds Carabao Cup-kamp mod Aston Villa fastlagt

Næste artikel

Ten Hag ser muligheder i kampfrie weekender

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share