Ten Hag ser muligheder i kampfrie weekender

United har haft lidt flere timer på træningsbanen den seneste uges tid. Det kan gavne holdet på længere sigt, mener træneren.

Det kan vise sig at være en fordel for United med et par aflyste kampe grundet Dronning Elizabeths død. Det mener Erik ten Hag.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

United skulle have mødt Crystal Palace i sidste weekend, men i stedet blev dagene brugt på både individuel og holdtræning.

– Vi havde nogle gode dage, hvor spillerne kunne få lidt tid få sig selv, men vi havde også tid til nogle gode sessioner, og det tror jeg bliver en fordel fremadrettet, siger den hollandske træner.

Weekendens kamp mod Leeds er som bekendt også aflyst, så efter aftenens kamp mod Sheriff i Europa League, står den på landskampspause i 14 dages tid.

Derefter venter et presset program med 13 kampe mellem 2. oktober og 13. november, så de flere træninger i løbet af den seneste uge kan være godt givet ud. Ten Hag vil dog først og fremmest fokusere på aftenens kamp,

– Vi fokuserer på den kamp, og så ser vi videre. Jeg er selvfølgelig klar over, der er en pause, men det er ikke vigtigt lige nu. Det vigtigste er den næste kamp, siger han.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: På togt i østblokken

Næste artikel

Startopstillinger: Ronaldo på toppen

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share