Optakt: United nærmer sig de sidste fire i Carabao-cuppen

De Røde Djævle gæster Everton, hvor de skal forsøge at spille sig i Carabao Cup-semifinalen.

United gæster Everton i Carabao Cuppen i indledningen af det travle juleprogram, hvor de med kampen mod Leeds i søndags spiller fem kampe til og med den 1. Januar.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Aftenens kamp er måske den, hvor Solskjær har størst mulighed for at give profiler som Marcus Rashford og Bruno Fernandes et lille hvil, men vi ved også, at nordmanden anser alle turneringer, United deltager i som vigtige, så han går helt sikkert efter avancement. Det er også ved at være længe siden, United har vundet et trofæ så jo flere muligheder, der fortsat er for det desto bedre.

Sidst de to klubber mødte hinanden, – også i Liverpool på Goodison Park – vandt United 3-1.  Det var få dage efter fadæsen i Istanbul og ugen efter det kedelige nederlag mod Arsenal. Everton derimod var kommet flot fra start og fristede en tilværelse i toppen af ligaen, og det lignede, at Solskjær kunne komme under maksimalt pres, hvis ikke United hentede en sejr.

Det gjorde de som bekendt, og siden har man ikke kigget sig tilbage i Premier League. Fem sejre er det blevet til i seks kampe – den sidste var den kedelig nulløsning mod Manchester City. De to skønhedspletter er de to nederlag i Champions Leauge mod Paris Saint-Germain og RB Leipzig.

Men i aften gæster det altså Everton igen. Deres italienske træner har forud for opgøret udtalt sig i endog meget positive vendinger omkring United.

– Manchester United er en fantastisk klub, og det var et hold, jeg som jeg kæmpede imod mange gange, da Sir Alex var der. Jeg har meget respekt for dem, og det er en historisk klub som AC Milan og Real Madrid, siger han til The Telegraph.

Han fortæller også, at han mødtes med Sir Alex Ferguson, da skotten besluttede sig at stoppe, men italieneren fortalte United-legenden, at han var tæt på Real Madrid.

– Der har ikke været andre muligheder for at træne dem, siger han.

Således kan vi gå ind til aftenens opgør mod Everton og en manager, der har fået tilbuddet om at stå i spidsen for Manchester United.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles 23. December klokken 21. På Goodison Park

Kampens dommer:
Andrew Madley

Skader og karantæner:
Scott McTominay og Aaron Wan-Bissaka blev begge skadet i opgøret mod Leeds United. Eric Bailly har selv klarmeldt sig og kan være i spil til en startplads, mens Solskjær har udtalt, at Jesse Lingard vil være med i truppen.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
Henderson
Fosu-Mensah – Lindelöf – Maguire – Telles
Pogba – Matic
Mata – Van De Beek – Martial
Cavani

 

Everton
Pickford
Holgate – Mina – Keane – Godfrey
Davies – Docoure
Iwobi – Sigurdsson – Richarlison
Calvert-Lewin

Hold øje med:
Calvert-Lewin, hvis han starter. Har været i glimrende form hele sæsonen, hvor han har scoret mange mål på ægte poacher-manér. Han skal holdes nede.

Skribentens bud på kampens resultat:
Det er svært, og det kommer meget an på, hvordan holdene stiller op, og hvem der føler, de vil give turneringen det mest seriøse skud. Vælger begge hold at spare lidt profiler, tror jeg, Uniteds bredde kan blive afgørende, og så hiver de en 3-1 sejr med hjem. De scorer ikke færre mål på udebane i England i den her sæson.

TV:
Kampen vises på TV3+.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

23. december: Da van Persie malede Manchester rød i tillægstiden

Næste artikel

OT.dk talentspejder: Moisés Caicedo

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share