Optakt: Watford – Manchester United

Landsholdspausen har givet Louis van Gaal et par uønskede bekymringer på skadesfronten forud for udekampen mod Watford lørdag.

 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

 

Kritikken haglede ned over Manchester United i dagene efter 0-0-kampen mod Crystal Palace i slutningen af oktober. United havde spillet fire kampe i streg uden at vinde og havde ikke scoret i tre kampe i træk. En 1-0-sejr over CSKA Moskva og en 2-0-sejr over West Bromwich i de efterfølgende har dog fået Uniteds situation til at se godt ud på papiret.

Sejren over CSKA Moskva sendte United op på førstepladsen i Champions League-gruppen, og sidste Premier League-runde før pausen var en drømmerunde for United. United hentede tre point mod West Bromwich, og pointtab til Manchester City og Arsenal betyder, at Louis van Gaal og co. kun er to point fra toppen.

Derfor har Manchester United ekstra god motivation til at hente en sejr i udekampen mod Watford lørdag eftermiddag. United kan nemlig – om end sandsynligvis kun midlertidigt – rykke op på Premier Leagues førsteplads ved at hente de tre point på Vicarage Road.

Kritikken er der dog stadig. Særligt Louis van Gaals spillestil, der ifølge mange ikke er risikovillig nok, har stået for skud, og United scorer ikke mange mål. Udsigterne til flere mål er ikke ligefrem blevet bedre af, at United stiller op med en noget amputeret offensiv mod Watford. Antony Martial er ude af kampen med en skade, og Wayne Rooney er meget tvivlsom på grund af sygdom, og samtidig kan den naturlige afløser helt i front, James Wilson, ifølge van Gaal ikke spille 90 minutter.

De fleste vil dog nok stadig forvente en sejr af United mod Watford, der har fået en jævn sæsonstart. De fleste tippede Watford som en af kandidaterne til nedrykning, men Quique Sánchez Flores’ mandskab ligger midt i tabellen med komfortable otte point ned til stregen.

Hvis man har tænkt sig at kaste penge efter kampen, er der nok fidus i at spille på få scoringer. Watford har kun scoret 11 mål i 12 kampe, og på hjemmebane er det kun blevet til 3 mål i 6 kampe. Samtidig har Watford kun lukket fire mål ind på Vicarage Road, og med Uniteds stærke defensiv og målfattige offensiv i tankerne, er det nok sandsynligt, at bold og net ikke mødes så mange gange på lørdag.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles lørdag den 21. november kl. 13.45 på Vicarage Road i Watford.

Dommer:

Robert Madley, der aldrig har dømt en United-kamp før, passer fløjten til lørdagens opgør. 

Skader og karantæner:

Landsholdspausen har været hård ved United. Anthony Martial og Michael Carrick blev skadet, mens Wayne Rooney er meget tvivlsom med sygdom. Antonio Valencia er ude efter hans operation, mens Chris Smalling og Marouane Fellaini kan komme i kamp, men er begge tvivlsomme. Luke Shaw og Paddy McNair er også stadig ude.

Hos Watford er skader ikke det store problem. Sebastian Prödl og Joel Ekstrand er ude, mens Jose Manuel Jurado er tvivlsom.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

Darmian – Jones – Blind – Rojo

Schneiderlin – Schweinsteiger

Mata – Herrera – Lingard

Wilson

Watford:

Gomes

Nyom – Cathcart – Britos – Aké

Capoue – Watson

Anya – Deeney – Jurado

Ighalo

Hold øje med:

Watfords vigtigste mænd i offensiven er Odion Ighalo, der spiller helt forrest, og Troy Deeney, der ligger bag Ighalo. I sidste sæson scorede duoen sammenlagt 41 mål i den andenbedste engelske række. Manager Quique Sánchez Flores har også haft stor glæde af duoen i Premier League, hvor duoen har stået for 9 ud af Watfords 11 mål (Ighalo har scoret 7, og Deeney har scoret 2).

Sagt om kampen:

”Det bliver ikke en nem kamp. Mange havde afskrevet dem i starten af sæsonen, men de arbejder hårdt som hold, får mænd på bolden og scorer mål. De har spillet godt på det seneste, men forhåbentlig kan vi hente de tre point” – Ashley Young, som startede sin karriere i Watford.

Skribentens bud på kampens udfald:

Watford scorer ikke mange mål, og det gør Manchester United som bekendt heller ikke. De mange offensive skader kommer nok ikke til at hjælpe meget på det. Dog tror jeg, at United vil vise sig at være et niveau over Watford og vinde kampen snævert.

1-0 til Manchester United.

Vidste du, at:

  • Watford har ikke slået Manchester United i 29 år. Sidste gang var en 1-0-sejr tilbage i 1986.
  • Sidste gang de to hold mødtes på Vicarage Road var Ashley Young på banen for Watford og lagde op til hjemmeholdets mål. United vandt kampen 2-1.
  • Den tidligere Manchester United-spiller Craig Cathcart kommer sandsynligvis til at stå overfor United for anden gang i karrieren. Første gang var for Blackpool i en kamp, hvor han bragte Blackpool foran 1-0. Hjemmeholdet kom også 2-0 foran, men United endte med at vinde kampen 3-2.

TV:

Kampen vises på 6’eren og TV3+.

Hvem spiller rivalerne imod?

  • Chelsea – Norwich (lør 16.00)
  • West Bromwich – Arsenal (lør 16.00)
  • Manchester City – Liverpool (lør 18.30)
  • Tottenham – West Ham (søn 17.00)

 

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ung keeper udlejes igen til League 1

Næste artikel

Smalling erklærer sig klar til Watford

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share