Optimistisk Woodward har tiltro til Solskjær

På trods af Manchester Uniteds svingende resultater i starten af denne sæson står direktør Edward Woodward bag manager Ole Gunnar Solskjær og understreger, at klubben ikke lader sig distrahere af dårlige resultater på den korte bane.

Manchester United har fået en skidt start på sæsonen og har efter nederlaget til West Ham blot otte point efter seks kampe i denne sæson. Det har pustet til kritikken af klubbens ledelse, der ofte er blevet klandret for at være mere interesseret i kommerciel succes end succes på banen. Direktør Edward Woodward siger dog, at det ikke er tilfældet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Vi og vores voksende globale fanskare forlanger succes. Succes betyder at vinde trofæer. Det mål har aldrig ændret sig for Manchester United, siger Woodward ifølge The Guardian.

– Det fremskridt, som vi har gjort på forretningssiden, danner grundlag for investering i fodboldsiden. Meget af fremskridtet i investeringer i akademiet, i rekrutteringsafdelingen og træningsfaciliteterne sker bag kulisserne og er derfor ikke umiddelbart synligt for udefrastående. 

Woodward understreger desuden, at han tror på, at manager Ole Gunnar Solskjær får succes på sigt. 

– De investeringer og tilliden, som vi viste til Ole (Gunnar Solskjær, red.) og hans stab i marts, har givet os et fundament til at få succes. Mens vi er overbevist om, at investeringen vil levere resultater, er det vigtigt, at vi er tålmodige med Ole og hans stab, mens de bygger for fremtiden. Vi fortsætter med at fokusere på den langsigtede strategi og bliver ikke distraherede på kort sigt. Vi er optimistiske for fremtiden, fastslår Woodward.

Solskjær tiltrådte i Jose Mourinhos sted i december på midlertidig basis og fik efterfølgende en permanent aftale. Siden den permanente aftale blev underskrevet, har præstationerne dog været langt fra imponerende. 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

U23: Urutineret trup nedlagt på en halvleg

Næste artikel

Optakt: Rochdale AFC

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share