Ornstein: Fremskredne forhandlinger om Martinez

The Athletics David Ornstein fortæller, at Manchester United nu er favoritter i kampen om Ajax’ Lisandro Martinez.

Tidligere fredag aften kunne Fabrizio Romano annoncere, at man har hentet Tyrell Malacia i Feyenoord, og man bare venter på, at han bliver præsenteret.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men man skulle ikke være færdige med at hente spillere i Holland.

Den ligeledes troværdige journalist David Ornstein fra The Athletic fortæller, at Ajax og Manchester United er i fremskredne forhandligner om Lisandro Martinez, som ellers lignede en mand, der kunne ende i Arsenal.

Man forsøger i øjeblikket at finde en aftale med Ajax om den argentinske forsvarsspiller, og da Martinez skulle være fascineret af muligheden for genforening med Erik ten Hag, skulle Manchester United have lagt sig i spidsen i kampen om Martinez.

Andre medier fortæller, at Ajax kræver i omegnen af 45 millioner euro for Martinez, men man er villig til at gå på kompromis, hvis et bud kommer.

Martinez er som udgangspunkt midterforsvarer, men kan også sagtens løse en 6’er-position, qua hans fornemme spil på bolden. Ten Hag har ikke umiddelbart brugt ham der i hans Ajax-tid, men det er værd at spekulere om, hvorvidt det er dén position, han er tiltænkt i United.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Here we go: Malacia skal til United

Næste artikel

Officielt: Dean Henderson sendes til Nottingham Forest

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
1
Share