O”Shea er glad for venstreback pladsen

John O”Shea er Manchester United nyeste sprudlende stjernefrø på første holdet. Han har allerede tilkæmpet sig en plads i Manchester Uniteds startopstilling, men det ser ikke ud som om, at han skal spille på sin sædvanlige plads i midterforsvaret, men i stedet skal han spille ude i venstre side af forsvaret.

Grunden til at han skal spille venstreback, er fordi Wesley Brown er ude med en skade indtil jul. Det har fået Sir Alex Ferguson til at rykke Silvestre ind i midterforsvaret på Brown”s plads. Så derfor må den 21-årige O”Shea en tur ud på venstreback pladsen.
Det genere ham dog ikke.

“Lige nu vil jeg blive set, som en venstreback spiller,” sagde John O”Shea til Teamtalk og fortsatte. “Jeg ser intet problem i det.”

“Jeg vendede mig til det sidste sæson, og det vil derfor blive mere rart denne sæson (at spille på venstreback pladsen), og jeg ser frem til at tage pladsen ude i siden.”

“Der vil være en masse andre spillere, der vil kigge efter den samme plads også, fordi der er kamp om hver eneste plads, men jeg har en plads blandt de 11 første, og det er jeg glad for.”

Forrige artikel

United holdte ikke nullet

Næste artikel

Dyer bliver ikke solgt

ANNONCE