United holdte ikke nullet

Manchester Uniteds anden kamp på USA touren, og samtidig anden kamp i denne sæson, var imod mexikanske Club America på Coliseum Stadium i LA.

Manchester United startede med en anden startopstilling og formation mod mexikanerne, end den de vandt 4-0 over Celtic med.
Darren Fletcher var forventet, at skulle starte inde, men istedet havde David Bellion fået chancen på højrekanten, mens Kieron Richardson spillede på venstrekanten.

En overraskelse i startopstillingen var i forsvaret, hvor Quinton Fortune startede som venstreback, istedet for Phil Neville, som startede som højreback eftersom hans bror Gary var ude med en skade.

Kampen startde stille og roligt, hvor man hurtigt fik indtryk af de store tekniske kvaliteter, som Club America havde.
Og det var netop Club America, som lagde bedst ud i første halvleg, hvor de styrede spillet, men aldrig kom til flere store chancer i det første kvarter.

Manchester United vågnede nu mere og mere op, og kampen blev mere intens, hvilket også kunne mærkes på spillerne, hvor der flere gange var flere små fights mellem spillerne.

18-årige Kieron Richardson stod over for den 1 år ældre Ignacio Torres på venstrekanten, og det var netop disse to spillere, som flere gange viste store kvaliteter.
Richardson var i det 22. minut tæt på at score til 1-0, men blev fældet af hans sparringspartner Torres i straffesparksfeltet.
Et straffespark der kunne diskuteres om det skulle have været der, men det kom aldrig.
Istedet gled halvlegen stille frem, hvor det var mexikanerne, som styrede spillet, mens United havde chancerne.

Manchester United kunne have scoret i første halvleg, men den tidligere mexikanske VM målmand Ricardo Rojas viste flot spil.

2. halvleg startede med et brag

I halvlegen gjorde Club Americas manager, den tidligere Real Madrid legende Leo Benhakker nogle udskiftninger og disse kunne hurtigt mærkes, efter Ruud Van Nistelrooy, bare 1 minut inde i halvlegen, kunne score til 1-0 til Manchester United.
Hollænderen kom fri fra to forsvarsspillere og kunne hamre bolden ind bag en sagesløs Rios i det mexikanske mål.

Bare 2 minutter efter scorede Diego Forlan 2-0 efter en flot assist fra Fortune.
Forlan havde i første halvleg var tæt på flere gange.
Dermed var kampen reelt afgjort og United prøvede nu at præstere samme fremragende resultat som mod Celtic, som de besejrede 4-0.

Club America havde ellers scoret inden Diego Forlans 2-0 scoring, men målet, som blev scoret på et frispark, blev korrekt annulleret efter skubberi fra mexikanerne i Uniteds mur.

I det 62. minut benyttede Sir Alex Ferguson sig af 4 af de 5 mulige udskiftninger.
Darren Fletcher, Ryan Giggs, Mark Lynch og Danny Pugh kom ind istedet for Kieron Richardson, David Bellion, Phil Neville og Quinton Fortune.

Danny Pugh kom hurtigt ind i kampen og var hovedperson i en tackling udenfor feltet, hvor MLS dommeren beviste, at MLS(Major League Soccer) stadig har et stykke til europæisk kvalitet, efter han ved en fejl gav Ryan Giggs gult kort.
Det blev senere korrekt ændret til Danny Pugh.

Ruud Van Nistelrooy havde vist storspil igen idag, og det var umuligt at mærke på ham, at han har haft sommerpause, alligevel blev han taget ud i det 74. minut til fordel for Solskjær, som kom ind.

Ole Gunnar Solskjær og Diego Forlan dannede nu frontduo, og viste glimrende spilforståelse fra hinandens side ved målet til 3-0, hvor Ricardo, som startede på mål for United, skød et udspark, som Solskjær headede videre til Forlan, som blot skulle sparke bolden i kassen til 3-0.
Dermed var den sejren sømmet fast.

Men 5 minutter før tid fik Club America endelig knækket Uniteds forsvar, efter en mexikansk spiller fandt Patino bag Uniteds forsvar, som så kunne skyde bolden i nettet til 3-1.
Uniteds forsvar havde ellers spillet en pragtkamp, hvor især det flotte samarbejde mellem Rio Ferdinand og John O”Shea havde fået mexikanerne til at nøjes med langskud på alle deres forsøg på mål.

Efter 2 minutters overtid var kampen slut og de 66000 tilskuere en stor oplevelse rigere.
Flot kamp af både Manchester United og Club America, som gav United en stor og teknisk flot modstand.

Vi vil i løbet af mandagen forsøge, at få kommentarer om Uniteds sejr.

Manchester United 3-1 Club America
1-0 Ruud Van Nistelrooy 46″
2-0 Diego Forlan 48″
3-0 Diego Forlan 79″
3-1 Christiano Patino 85″

Startopstillingerne

Forrige artikel

Startopstillingerne for Manchester United - Club America

Næste artikel

O"Shea er glad for venstreback pladsen

ANNONCE