Oslo Øst føler sig snydt af United

Oslø Øst føler sig snydt på det groveste af Manchester United. De indgik for 2 år siden et samarbejde med United om at udvikle talenter.

Det skulle foregå på den måde, at Manchester United skulle lade nogle af deres unge talenter få førsteholds erfaring i Olso Øst, og Oslo Øst”s talenter skulle imens komme til Manchester for at træne, og dermed udvikle sig hurtigere, i de gode faciliteter Manchester United har der.

Der er dog ikke sket noget i sagen. Manchester United har ikke givet penge til Oslo Øst eller ladet nogen spillere rejse til klubben, for at få førsteholds erfaring i klubben.

Derfor føler klubben sig snydt, og sportsdirektøren, Stein Madsen, fra Oslo Øst har udtalt sig således til The Scotman:
“Vi er overraskede over United. Klubben har lovet os spillere, men intet er sket. Jeg troede aftalen ville gå begge veje. Vi vil have både spillere og penge.

“Samarbejdet har være ensidigt, og ikke som vi havde håbet. Vi vil gerne have United til at hjæpe os i den svære situation vi er i nu,” udtalte Madsen sig videre.

Selv Oslo Øst”s norske anfører, Espen Grina, har udtalt sig:
“Jeg mener ikke, Oslo Øst har fået profit ud af United handlen. Det lyder godt, men vi har ikke set noget som helst til samarbejdet. Der var snak om at vi fik en United spiller sidste sæson, men det dødede ud.”

Oslo Øst advarer derfor den skotske fodboldklub Livingston, som er på vej til at blive Manchester Uniteds nyeste samarbejdsklub i rækken, om ikke, at indgå et samarbejde med Manchester United, da de mener det vil være en dårlig ide.

Dominic Keane, som er formand i Livington, tager det dog roligt. Han udtaler, at han mener, at projektet udelukkende går ud på, at få unge spillere fra Livingston til at slå igennem på Old Trafford.

Forrige artikel

Fergie tilfreds over kampen

Næste artikel

Rio vil have mere sølvtøj

ANNONCE