Rio vil have mere sølvtøj

Et af Manchester Uniteds dyreste køb og Englands dyreste handel blev indgået i juli 2002. Det var forsvarsspilleren Rio Ferdinand, som skiftede Leeds” trøje ud med Manchester Uniteds røde. Handlen lød på hele £29 millioner, men Rio har været pengene værd.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Rio Ferdinand udtaler nu, at han ser frem til at vinde flere trofæer og medaljer med Manchester United i fremtiden.

Rio”s første sæson i Manchester United har da også være succesfuld. I sæsonen 2002/2003 vandt Manchester United Premier League, og kom helt til finalen i “Mickey Mouse-cuppen”, Worthingham cup. Men der blev de desværre slået af “The Scousers” fra Anfield Road.

“Hvis du kigger dig omkring, er det talrigt så mange, der har vundet mange trofæer i deres karriere, men sulten efter at vinde trofæer, er stadig lige så stor, som da de var 18,” lyder det fra den 25-årige englænder, som udtaler sig videre.

“Jeg føler mig meget imponeret over den indstilling.”

“At vinde mesterskabet var fantastisk, specielt så langt tilbage vi lå på et tidspunkt, men det betyder intet for mig nu.

“Vi skal sætte det i fortiden, og kigge fremad, fordi det næste mål er at forsøge at vinde det igen.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Oslo Øst føler sig snydt af United

Næste artikel

Metros hædrer Howard

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share