OT.dk Academy Watch: Pellistri viser potentiale i skuffende holdindsats

Manchester United har siden Ole Gunnar Solskjær blev ansat som manager investeret stort i akademiet, der har fået tilgang af mange nye unge talenter fra hele verden. I et nyt initiativ vil OldTrafford.dk derfor også dække Uniteds ungdomshold, hvor du særligt vil kunne læse mere om U23-holdet.

Manchester Uniteds U23-drenge led fredag aften et 0-2-nederlag til reserveligaens bundprop, West Ham. En skuffende holdindsats, hvor størstedelen af Neil Woods U23-drenge ikke levede op til de store forventninger. Der var dog alligevel nogle få, der gjorde sig delvist positivt bemærket.

Facundo Pellistri 

Det uruguayanske nyindkøb fortsatte de positive takter fra U23-kampen i sidste uge, hvor han blev noteret for en flot assist. I fredagens udekamp mod West Ham viste han igen, hvor god han er til at håndtere bolden med fødderne, selv når han er i fart. Han var ikke bange for at udfordre sine modstandere med sine skarpe træk og driblinger. Han var særligt god til at trække forbi sin modstanders venstre side, for så at komme til baglinjen, hvor han kunne sende et højt og hårdt indlæg ind i boksen. Desværre for ham og United havde hans medspillere udfordringer i hovedstødsspillet mod West Ham-forsvarerne. Uruguayeren var også god i samspillet med Arnau Puigmal. Man savnede dog noget slutprodukt fra den unge offensivspiller, der trods flere skudforsøg aldrig for alvor fik udfordret målmanden i West Ham-buret.

Arnau Puigmal

Spanieren leverede ikke en indsats, der bringer ham tættere på førsteholdet. Han spillede sig dog heller ikke længere fra det. Midtbanespilleren var som altid en livlig oplevelse på banen. Han søgte konstant bolden og var heller ikke tilbageholdende med at udfordre sine modspillere. Spanieren var primært placeret på den centrale midtbane i et makkerskab med nordirske Ethan Galbraith. Alligevel fik spanieren frirum til at deltage i spillet ude på venstre- og højrekanten. Han var dog mest aktiv på højrekanten, hvor han sammen med Pellistri forsøgte at gøre livet svært for sine modspillere. Trods stor ihærdighed var det bare ikke Puigmals dag, der alt for ofte bød på mislykkede aktioner på den sidste tredjedel. .   

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

U23: United taber ude til West Ham

Næste artikel

Black week-tilbud på United-produkter i Unisport & Sportmaster

ANNONCE