U23: United taber ude til West Ham

Manchester Uniteds U23-drenge led fredag aften et skuffende 0-2-nederlag til reserveligaens bundprop, West Ham.

På trods af stor bolddominans gennem det meste af kampen måtte Manchester Uniteds U23-hold gå fra banen med et nederlag på 0-2 til West Ham.

De røde djævle, der var iklædte den fartstribede tredjetrøje, sad tungt på boldbesiddelsen i første halvleg, men indkasserede efter lidt over en halv times spil et mål. Målet kom efter gode West Ham-kombinationer inde omkring Uniteds straffesparksfelt. Det var United-forsvarer William Fish, der uheldigvis fik sat sidste fod på bolden.

Anden halvleg kunne næsten ikke have startet værre for United, der blot tyve sekunder inde i halvlegen fik tilkendt et yderst tvivlsomt straffespark imod sig, da Ethan Laird og Arnau Puigmal hver havde fat i en arm på den angribende West Ham-spiller, der muligvis lod sig falde lidt for nemt i venstre side af straffesparksfeltet. Straffesparket blev eksekveret af Oladapo Afolayan, der fordoblede hjemmeholdets føring.

Neil Woods United-hold forsøgte sig ihærdigt at komme tilbage i kampen. Men på trods af adskillige skudforsøg blev det sjældent rigtig farligt.

United måtte endda slutte kampen med ti mand på banen, da Hannibal Mejbri blev udvist få minutter før tid.

Dermed indkasserer Neil Woods U23-drenge deres første nederlag i seks kampe i Premier League 2 (reserveligaen) til et West Ham-hold, der vinder deres første kamp i sæsonen.

Kampresultat: 2-0

1-0: William Fish (33′) (Selvmål)

2-0: Oladapo Afolayan (47′) (Straffe)

Rødt kort: Hannibal Mejbri (87′)

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Solskjær: Bruno har "Ronaldo-agtig" effekt på holdet

OT.dk Academy Watch: Pellistri viser potentiale i skuffende holdindsats