OT.dk-anbefaler: Ronaldo-special

Efter skiftet fra Real Madrid til Juventus har redaktionen fundet en samling forsideartikler, en blog, en dokumentar og et radiopodcast om Cristiano Ronaldo, som vi mener, I bør dykke ned i.

FourFourTwo: How the Spanish and Italian Medias reacted to the move

Fodboldmagasinet FourFourTwo har lavet en artikel, hvor de gennemgår de spanske og italienske avisforsider dagen derpå. Blandt andet har Marca lavet en ret fin forside med 451 fodbolde på – en for hvert et mål, han har scoret for Real Madrid på sine ni sæsoner. 

De skriver, at “der aldrig kommer nogen som ham igen.” 

I de italienske aviser har de allerede proppet portugiseren ned i en Juventus-trøje. 

Andy Mitten: Cristiano Ronaldo har for vane at udnytte andre klubber i sin lønforhandling, men Juventus-skiftet har substans

Den kendte Manchester United-journalist Andy Mitten, som blandt andet har været redaktør for United We Stand siden 1989, skriver om, hvorfor det giver mening for Cristiano Ronaldo at skifte til Juventus. 

Bloggen, som optræder i The National, er skrevet dagen før, skiftet gik igennem. 

Mediano: Cristiano Ronaldo Special – Muligt farvel til Real Madrid, muligt goddag til Juventus (PODCAST)

Peter Brüchmann og co. fra det danske fodboldmedie Mediano gennemgår i denne særudsendelse Ronaldos skifte. De snakker om, hvad det er for et Real Madrid, der står tilbage. De diskuterer, hvilket Juventus, Ronaldo kommer til at stå for. Og de drøfter, hvorfor han ikke tog til Kina eller USA. 

Podcastudesendelsen varer 35 minutter. 

Mike McDowall: Cristiano Ronaldo: Tested to the Limit (DOKUMENTAR)

I denne seks år gamle dokumentarfilm tester et hold videnskabsfolk Ronaldos fysik. Selvom den har nogle år på bagen, giver filmen et godt indblik i, hvordan Cristiano Ronaldo er i stand til at præstere på det niveau, han gør – i en alder af 33 år. 

Dokumentarfilmen er interessant, fordi den tidligere Manchester United-stjerne har skrevet under på en kontrakt, der vil holde ham i Juventus, til han fylder 37. Og hvis man kender angriberen ret, vil han gerne forsætte med at være verdens bedste i alle de fire år. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ferguson var interesseret i Torres tilbage i 2006

Næste artikel

For første gang: United får ærmesponsor

ANNONCE