OT.dk-anbefaler: Sandheden om Manchester Citys imperie

Football Leaks har afsløret, hvordan Manchester City og Paris SG forsøger at omgå Financial Fair Play-regler for at tilført økonomiske midler fra oliesheiker. Samt at Europas største klubber – heriblandt Manchester United – plotter en udbryderliga.

Det er tyske Der Spiegel, der i fire artikler meget detaljeret beskriver, hvordan Manchester City meget kreativt angiveligt  har omgået regler for, hvordan pengestrømmene kan komme ind i klubben. Anklagerne stopper ikke der, men i artiklerne henvises der også til mails, hvori det fremgår, at personer i klubben skriver, at de faktisk ikke giver noget som helst for de gældende regler.

Det er fire meget velskrevne artikler, som alle er på engelsk, og det er glimrende optakt til kampen mod den larmende nabo forud for søndagens derby. 

Manchester City Exposed, Chapter 1: Bending the Rules to the Tune of Millions

Manchester City Exposed, Chapter 2: The Secret Project Longbow

Manchester City Exposed, Chapter 3: Recruiting Pep Guardiola

Manchester City Exposed, Chapter 4: A Global Empire

Selvom det ikke er i samme omfang som rivalerne, så er Manchester United også nævnt i den seneste runde af Football Leaks. Det dokumenteres, at de sammen med andre europæiske topklubber har konspireret om at skabe en europæisk udbryderliga, hvor Real Madrid, Juventus, United og alle de andre giganter undgår at møde de mindre klubber.

 Hvad de planer siger om tankegangen i den internationale fodboldverden, og hvem der står tilbage som tabere, hvis European Super League bliver til virkelighed, kan du høre mere om i denne podcast af Politiken:

5. november: Football Leaks – en skummel plan og et spil om milliarder

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Overblik: United har CL-skæbnen i egne hænder

Næste artikel

Allegri udpeger Fellaini som afgørende for United

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share