OT.dk-anbefaler: Tre blogs, du bør læse

Hvem er Mason Greenwood? Hvad har Lindelöfs mor betydet for svenskerens karriere? Og hvorfor er Rooney skiftet til DC? Få svaret i de tre artikler, som redaktionen har fundet frem.

Rob Dawson, ESPN: Mason Greenwood: Manchester Uniteds bedst bevarede hemmelighed og næste store stjerne? 

Jose Mourinho har taget en blot 16-årig knægt med på pre-season-turen til USA. Hans navn er Mason Greenwood, og Manchester United skærmer ham lige så meget af for offentligheden, som Sir Alex Ferguson gjorde med Ryan Giggs for 30 år siden. 

ESPNs Manchester United-korrespondent, Rob Dawson, har alligevel lavet et skriv om den unge angriber, der har gjort, at den seks år ældre James Wilson er blevet efterladt i Manchester. 

The Players Tribune: Victor Lindelöf: Hvad mødre er til for 

Ligesom Romelu Lukaku gjorde under VM-slutrunden, fik også Manchester Uniteds Victor Lindelöf lov til at lave en intim og personlig blog for mediet Players Tribune. 

Han fortæller om sin mor, der har haft en stor betydning for den fodboldkarriere, han har fået. Bloggen er ikke lige så god, som Romelu Lukakus, men hvis du vil lære vores svenske forsvarsspiller lidt bedre at kende, er det her et godt sted at starte. 

Andy Mitten: Wayne Rooney humper til D.C. United, men vi har ikke hørt det sidste fra ham 

Midt under VM-slutrunden skiftede Manchester Uniteds mest scorende spiller gennem tiden, Wayne Rooney, til den amerikanske fodboldliga MLS. OldTrafford.dk bragte selvfølgelig nyheden, men vi gav aldrig skiftet den opmærksomhed, som det fortjente. 

Derfor anbefaler vi Andy Mittens blog fra den 5. juli, hvor den kendte United We Stand-redaktør diskuterer, hvorfor Rooney, der er yngre end Cristiano Ronaldo og Ashley Young, har valgt at skifte fra Everton.  

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho hylder Blind

Næste artikel

Fabio da Silva skifter til Nantes

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share