Fabio da Silva skifter til Nantes

Den tidligere Manchester United-spiller skifter fra Middlesbrough til franske Nantes. Dermed kommer han tættere på sin tvillingebror Rafael i Olympique Lyon.

I 2011 startede han inde i en Champions League-finale for Manchester United mod FC Barcelona. I de seneste to år har han kæmpet for at få spilletid i Middlesbrough, der i seneste sæson rykkede ned i den andenbedste engelske fodboldrække. 

Nu skifter 28-årige Fabio da Silva til franske Nantes. Transferbeløb og kontraktlængde er ikke offentliggjort, men på sin Twitter-profil skriver brasilianeren: 

– Efter 11 år i Storbritannien, kan jeg ikke vente med at komme i gang med udfordringen hos FC Nantes, og jeg er beæret over at skifte til denne berømte klub. 

I samme ombæring takkede han Middlesbrough og ønskede dem held og lykke med at komme tilbage til Premier League. 

Fabio kom til Manchester United sammen med sin tvillingebror Rafael tilbage i 2008. Fire år senere blev han udlejet til Queens Park Rangers, og i 2014 blev han solgt til Cardiff, inden han skiftede til Middlesbrough i 2016. 

Brormand Rafael var på Old Trafford indtil 2015, inden han blev solgt til Olympiqe Lyon. 

De to tidligere United-spillere skal nu igen optræde i samme land og liga, men har stadig mere end 600 kilometer imellem sig. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

OT.dk-anbefaler: Tre blogs, du bør læse

Næste artikel

Mourinho: VM-triumf kan kun være godt for Pogba

ANNONCE