OT.dk transferoverblik: Bliv opdateret på transfersituationen for de mest omtalte spillere

Er Harry Maguire alligevel en mulighed for United? Bliver Wan-Bissaka formentlig United-spiller denne uge? Og bliver Lukaku solgt? Her får du de seneste opdateringer på Uniteds transfersituation.

Maguire fortsat en mulighed

Ifølge the Mirror er Manchester City tæt på en aftale med Leicester om forsvarsklippen Harry Maguire. Kort tid efter lød det dog fra the Daily Star, at Manchester United ikke har opgivet jagten og virker sikre på at lande den 26-årige englænder for næsen af bysbørnene fra City.

Sky Sports meddeler også, at de forventer en direkte duel mellem Manchester-klubberne om den engelske landsholdsspiller.

Skribentens bud: Maguire bliver United-spiller

United vurderer Lukaku til 75 millioner pund

Inter og United er et stykke fra at være enige med hinanden om salget af Romelu Lukaku ifølge the Mail. United har sat et prisskilt på den belgiske angriber, der lyder på 75 millioner pund, men den italienske klub har budt 20 millioner under.

Skal man tro på the Express, skulle United angiveligt være interesseret i Mauro Icardi i en byttehandel med Lukaku. Det virker noget tvivlsomt, da Solskjær ser Rashford som sin førsteangriber, mens Icardi sandsynligvis ikke har interesse i at være back-up-angriber.

Skribentens bud: Lukaku er ikke længere United-spiller næste sæson

Matthijs de Ligt bliver højest sandsynligt ikke United-spiller

Ajax-talentet, der har været rygtet til alle store klubber i Europa, forventes at forene sig med Torino-klubben Juventus. Ifølge Sky Sports Italy er Ajax og Juventus fortsat i forhandlinger om købet af hollandske de Ligt, der angiveligt har valgt Juventus som sin foretrukne destination.

Skribentens bud: de Ligt bliver ikke United-spiller

Wan-Bissaka til lægetjek i United denne uge

Crystal Palace-backen skal angiveligt til lægetjek hos de røde djævle denne uge, efter han vender tilbage fra U21-EM om et par dage. Ifølge Goal bliver prisen for højrebacken 55 millioner pund.

Skribentens bud: Wan-Bissaka bliver United-spiller

Koulibaly sår tvivl om sin fremtid

I et interview under African Cup of Nations svarer Napolis forsvarsklippe, at han ”ikke ved”, om han er i den italienske klub næste sæson. Kalidou Koulibaly har flere gange været rygtet til United, der angiveligt skulle være meget interesseret i en ny midterforsvar.  

Skribentens bud: Koulibaly bliver ikke United-spiller

Forrige artikel

Medie: United kræver Icardi i bytte for Lukaku

Næste artikel

BBC: United er 'håbefulde' omkring Wan-Bissaka-køb

ANNONCE