OT.dk transferoverblik: Jadon Sancho, Chris Smalling og Sergio Reguilón

2020/2021-udgaven af Premier League er i denne uge blevet skudt i gang. Manchester United må dog vente med at komme i kamp til næste weekend. Mens Ole Gunnar Solskjær og resten af United-mandskabet forbereder sig på sæsonens første opgør, dykker vi ned i de transferrygter, som florerer i den røde del af Manchester.

United præsenterede i forrige uge hollandske Donny van de Beek. Midtbanespilleren er blevet hentet til klubben fra Ajax Amsterdam og fik sin uofficielle debut i gårsdagens 0-1-nederlag mod Aston Villa – Uniteds første og eneste træningskamp forud for den nye Premier League-sæson.

Ifølge rygterne er United dog fortsat ude efter flere forstærkninger. Vi zoomer i dag ind på nogle af de spillere, som også er blevet omtalt i tidligere ugers transferoverblikke. Her gør vi status på den nuværende situation og giver et bud på, hvad chancen er for, at en eventuel transferhandel kommer i hus.

United gør fremskridt i forhandlinger med Jadon Sancho

Selvom det på mange måder virker til, at transfersagaen mellem United, Borussia Dortmund og Jadon Sancho er ved at dø ud, skrev Simon Stone fra BBC Sport forleden, at ”De Røde Djævle” faktisk gør fremskridt i Sancho-handlen.

Ifølge Simon Stone er United nemlig nu blevet enige med Sancho samt spillerens agent om en eventuel kontrakt. Denne kontrakt kan dog kun komme på tale, hvis United formår at blive enige med Dortmund om en transfersum.

Dette er dog ikke tilfældet i øjeblikket. Dortmund synes ikke til at være forhandlingsparate, før United betaler den pris, som den tyske storklub forlanger. 

Fabrizio Romano har sidenhen bekræftet historien: Sancho vil gerne til United og ser ud til at være enig med klubben om en kontrakt. Det kan dog ikke komme på tale, før United sender 120 millioner euro til Dortmund.

Sandsynlighed for transfer: 20-25%

Smallings repræsentanter er taget til Italien

Vi har tidligere skrevet, at Chris Smalling efter alt at dømme ser ud til at blive solgt til italienske AS Roma. Simon Stone skrev dog tidligere på ugen, at Ole Gunnar Solskjær og co. er blevet i tvivl om, hvorvidt Smalling skal være en del af planerne på Old Trafford i den kommende sæson.

Dette skyldes blandt andet, at Roma ikke synes villige til at betale den transfersum, United kræver.

The Telegraph skrev dog pludselig torsdag, at midterforsvarens repræsentanter er taget til Italien for at forhandle en kontrakt i hus med Roma. Angiveligt kræver Smalling en fireårig kontrakt, men den 30-årige englænder er kun blevet tilbudt en aftale på tre år.

Med til historien kan nævnes, at Smalling i øjeblikket træner alene på Carrington. Sammen med Marcos Rojo er de udeladt fra resten af førsteholdets træningssessions. 

Hvis disse rygter er sande, kunne meget tyde på, at en transfer er tæt på at blive realiseret.

Sandsynlighed for transfer: 90%. 

Sevilla rygtes tæt på ny venstreback – United er nu den oplagte bejler til Sergio Reguilón

Ifølge Fabrizio Romano og den portugisiske sportsavis, A Bola, er Sevilla tæt på at købe den argentinske venstreback, Marcos Acuña, i Sporting Clube de Portugal, også kendt som Sporting Lissabon.

Det kunne derfor tyde på, at Sevilla har droppet idéen om at hente Real Madrids Sergio Reguilón, som ellers har haft et fantastisk lejeophold i Sevilla i den forgangne sæson.

Fabrizio Romano skriver i den forbindelse, at Reguilón nu er opsat på at komme til engelsk fodbold og spille for United. På samme tid er United i seriøse overvejelser omkring, hvorvidt Reguilón kan være den fremtidige løsning på venstreback-positionen.

Ikke desto mindre er der et lille problem: United vil ikke betale de 30 millioner euro, som Real Madrid forlanger. Der meldes intet om, hvorvidt Madrid er villige til at sænke prisen for den 23-årige spanske landsholdsspiller.

 Sandsynlighed for transfer: 30-35%.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

United taber eneste testkamp forud for Premier League-premiere

Næste artikel

Rokade på OldTrafford.dk

ANNONCE