Phelan: Lad Brown være

Siden Ferdinand har begyndt sin karantæne, er mål, og dermed kritik, haglet ned over Uniteds forsvar. Især en spiller er dette gået ud over, Wes Brown, som netop har fået comeback efter en svær knæskade.

Siden Ferdinand begyndte på sin karantæne og Wes Bron vendte tilbage fra en skade, har 2 hold, Southampton og Everton, formået at komme tilbage i kampen efter United førte med henholdsvis to og tre mål.

Førsteholderstræner, Mike Phelan mener ikke, at det er Browns skyld, Brown er netop vendt tilbage efter en skade og har brug for tid til at komme i gang.

”Det er kun et bevis på Browns beslutsomhed, at det er lykkedes ham at komme tilbage på fodboldbanen. Han er klar over at han har haft to store skader, og at det har været nødvendigt for ham at kæmpe meget hårdere end alle andre i klubben for at genvinde kræfterne. Det er stadig et tidligt stadie for Wes, og han er stadig ved at vende sig til det igen. Vi skal ikke kun kigge på ham, han er en del af en 4-mands forsvarskæde og et hold på 11 mand. Det er vigtigt at alle spillerne indser at vi skal forsvare bedre, og det er hvad vi har trænet på på træningsbanen. sagde Phelan til TEAMtalk.

Mike Phelan fungerer i denne sæson som førsteholdstræner, denne stilling har han haft siden høsten 2002 hvor Ricky Sbragia fik posten som reserveholdstræner.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Colin Heath, David Fox og Louis Saha tilføjet til CL

Næste artikel

Uniteds U15-hold i Nairobi på træningsophold

Relaterede artikler
Gå til siden

Engelsk trio tilbage i træning

De tre englændere Luke Shaw, Jadon Sancho og Marcus Rashford er tilbage i træning efter pause på sidelinjen.
ANNONCE
Total
0
Share