Phil Neville: Imponeret over McTominay

Den tidligere Manchester United-spiller, Phil Neville, mener, at Scott McTominay er en vigtig spiller for klubben i store kampe.

Phil Neville, som selv var kendt som en hårdtarbejdende spilller, er imponeret over den 22-årige Scott Mctominays indstilling og attitude. På trods af at han mener, at der findes mere talentfulde spillere end skotten, føler han, at den megen spilletid er fuldt berettiget.

– Han er en imponerende ung mand. Der er sikkert mere talentfulde spillere – spillere med bedre omdømme end McTominay, men hvis vi snakker udelukkende om karakter og modstandsdygtighed, er han imponerende (red.). Han har gået igennem det hele for at nå hvor han er. Det er gennem hårdt arbejde, dedikation og at yde lidt ekstra. Det er ingen tilfældighed, at Jose Mourinho valgte ham til store kampe, og at Ole Gunnar Solskjær nu gør det samme, udtaler Neville.

Scott Mctominay fik et mindre gennembrud forrige sæson, hvor han fik spilletid i 22 kampe. Et scenarie der ikke var givet på forhånd i kraft af, at Manchester United på daværende tidspunkt rådede over flere midtbanespillere. Det er dog ifølge Neville ingen tilfældighed, at McTominay i dag står i en gunstig situation, hvad angår mulig spilletid.

– Der er intet bedre end en hårdtarbejdende ung mand, som arbejder stenhårdt. Det er fundamentet for enhver succesfuld person, og Scott McTominay gør det i overflod.

Den unge skotte har gennem sit hårde arbejde på banen, også opnået en popularitet på Old Trafford. Hvis McTominay fortsætter sin udvikling, kan han gå i fodsporene på sin landsmand, Darren Fletcher, som også formådede at få det maksimale ud af sit talent i klubben.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

OT.dk anbefaler: Fra bumser og bøjle til Ballon D'Or

Næste artikel

OT.dk-anbefaler: Neville diskuterer Uniteds fremtid med fan

Relaterede artikler
Total
0
Share