Piers Morgan: Ronaldo fortryder ikke et ord han har sagt til mig

Ifølge Piers Morgan kontaktede Cristiano Ronaldo ham allerede tilbage i april med frustrationer over Manchester Uniteds ledelse.

I et skriftligt indlæg til den engelske avis The Times, fortæller journalisten Piers Morgan om baggrunden for det omtalte tv-interview med Cristiano Ronaldo.

I overskriften til indlægget skriver journalisten, at “Ronaldo ikke fortryder et ord, han har sagt” til Morgan.

Ifølge tv-journalisten kontaktede Manchester United-stjernen ham allerede den 15. april i år, hvor han gjorde udtryk for sin skuffelse over klubbens sportslige forfald post Sir Alex Ferguson.

– Jeg kan ikke fortsætte med at ignorere, hvad der foregår i klubben. Det er så amatøragtigt. Der er intet defineret mål, intet lederskab, ingen organisation, kun en ørken af idéer. Fremtiden ser mørk ud, hvis ikke tingene ændrer sig meget hurtigt, har Ronaldo fortalt ifølge Morgan.

Journalisten fulgte op ved at spørge portugiseren, om han havde fortrudt sit skifte til Old Trafford.

– Måske talte mit hjerte højere end min logik, svarede Ronaldo.

Piers Morgan skriver, at angriberen på daværende tidspunkt ikke var klar til at stå offentligt frem med sin kritik af klubben. Men det ændrede sig efter i sommer, hvor han følte sig forrådt af både United-ledelsen og manager Erik ten Hag.

Rygterne om, at Ronaldo skippede klubbens sæsonforberedelser for i stedet at finde en ny klub og tvinge sig ud af United, gik ham på. Det gjorde det, fordi hans tre måneder gamle datter i den periode var indlagt med bronkitis i en uge, skriver Morgan i sit indlæg.

Flere medier har tidligere på ugen rapporteret om, at United er klar til at sagsøge den 37-årige angriber for at få ham ud af kontrakten. En konsekvens Ronaldo var klar over kunne blive en mulighed, da han lavede interviewet, fortæller Piers Morgan.

Du kan se interviewet her

Forrige artikel

Hop med i OldTrafford.dks VM-managerpulje!

Næste artikel

Video: Piers Morgans interview med Ronaldo

ANNONCE