Pligtsejr hjemme over Huddersfield

United vandt 2-0 hjemme over Huddersfield, i en kamp hvor 60 års dagen for München-ulykken blev markeret.

På tirsdag (den 6. februar) er det 60 år siden, at flere Manchester United spillere og staff mistede deres liv i en frygtelig ulykke, efter kampen mod Røde Stjerne Beograd i Europa Cup kvartfinalen, og det blev i dag markeret inden kampstart med et minuts stilhed.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Man kunne høre en knappenål falde til jorden minuttet op til kampstart, og det lagde en god bund for en chancefattig første halvleg.

José Mourinho stillede med to defensive midtbanespillere i dagens kamp på Old Traffrod mod Huddersfield Town, og det betød en tur på bænken til blandt andre Paul Pogba og Anthony Martial.

Det gav plads til den unge Scott McTominay, der kom på noget af en prøve i dagens kamp. Efter små 20 minutters spil, blev den hårde skotte mejet til jorden af Philip Billing, hvilket dog kun blev takseret til et frispark. Få minutter senere var det igen McTominays tur til at bide i græsset, efter en voldsom tackling fra Kongolo, der med fuld fart sprang ind i McTominay inde i straffesparksfeltet. Dommer Stuart Attwell, der i den grad satte sig selv i fokus i dagens opgør, fandt dette til at en lovlig tackling.

Det var et meget kompakt Huddersfield hold, der var mødt op på Old Trafford, og det gav United en del problemer i det opbyggende spil. Jesse Lingard stod for dagens første chance efter et gennembrud op gennem banen, men en halvsvag afslutning gav en nem redning til Jonas Loessel. Alexis Sanchez stod for første halvlegs anden chance, efter nogle hurtige kombinationer i venstresiden, der resulterede i en kompetent afslutning fra dagens Old Trafford-debutant.

Manchester United kom ud med en anden attitude til anden halvleg, og 10 minutter skulle der gå, før et præcist indlæg gav Lukaku en chance i feltet og det betød 1-0 til United. Den store belgier er blevet kritisreret for sit spil uden for feltet, men han forstår nu at eksekvere inde i feltet.

Lidt lykkedes dog for dagens dommer Stuart Attwell, der helt korrekt dømte et straffespark til Sanchez, der blev fældet inde i det store felt. Den nye United 7’er skulle selv stå for at sparke straffesparket, og de små 75.000 spændte tilskurere på Old Trafford, måtte se skuffet til, da straffesparket blev brændt. En akavet redning fra Loessel betød dog en retur til Sanchez, der sikkert sparkede returen ind.

Overskrifterne inden (og nok også efter) kampen var Pogbas fraværd i holdopstillingen. Det er dog ikke mange dage siden United spillede en hård kamp i Tottenham, og derudover går United et stramt program i møde. Det er derfor ikke urimeligt at tænke, Pogba, Martial osv. blev sparet i dagens opgør, mod et formsvagt Huddersfield hold. Derudover forlyder det, at Ander Herrera og Phil Jones var ude grundet sygdom.

De tre point var vigtige efter midtugens nederlag, men de er nok også det eneste positive at tage med fra kampen, udover Uniteds to bærende krafter i Lukaku og Sanches kom på måltavlen.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Se Alexis Sanchez's første mål for Manchester United

Næste artikel

Mourinho: Alexis var ved at knuse mit hjerte

ANNONCE