Pochettino er stolt af sit hold

Mauricio Pochettino var selvsagt en glad mand efter sejren mod United på Old Trafford.

For første gang som Tottenham-manager lykkedes det Pochettino at besejre Manchester United, og det var argentineren selvfølgelig svært tilfreds med.

– Det er en kæmpe sejr for os, jeg er meget stolt. I første halvleg var de bedre end os, men i anden halvleg synes jeg, vi dominerede. Jeg er stolt, men vi er kun lige gået i gang med sæsonen.

– Vi har et rigtig godt sammenhold, og vi har selvfølgelig prøvet meget sammen, så det er godt for os. Vi er et godt sted, siger Tottenham-manageren, der ikke købte nye spillere forud for den nye sæson.

Tottenhams målmand Hugo Lloris blev i sidste uge snuppet for spirituskørsel, og der var selvfølgelig meget snak om franskmanden forud for kampen. Verdensmesteren leverede en stor redning, efter Tottenhams føringsmål, og Pochettino var meget glad for sin anførers aften.

– Han fortryder, hvad han har gjort, og det har han gjort klar for alle. Men vi må støtte ham, og han leverede i aften, og det er jeg glad for. Han er en stor karakter, og det har været en stor lærestreg for ham.

 

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Mourinho: Der var ikke noget galt med taktikken

Næste artikel

U18: United udraderede Stoke

ANNONCE