Pochettino fik det dårligt af tackling: Føler med Shaw

Mauricio Pochettino, der havde et tæt forhold til Luke Shaw i Southampton, føler med sin tidligere spiller over det dobbelte benbrud mod PSV Eindhoven.

Luke Shaws skade mod PSV Eindhoven er ikke for børn, og selv folk med årtier i fodboldens verden kan have svært ved at se et ben brække på den måde. Det var også tilfældet for Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Argentineren, som havde Luke Shaw under sine vinger i Southampton, så gårsdagens Champions League-kamp mod PSV Eindhoven, og han er ked af det på sin tidligere spillers vegne oven det dobbelte benbrud.

– Jeg føler med ham. Jeg så det ske på tv, og jeg fik det dårligt. Mit forhold til ham var tæt, og jeg talte med ham i morges. Han havde det meget bedre i dag, men selvfølgelig er det svært, når man får den slags skade, og jeg kan kun give ham min støtte og ønske ham en hurtig bedring, siger Pochettino til Sky Sports.

Netop Southampton er Manchester Uniteds næste modstander på søndag, hvor Shaw selvsagt ikke er kampdygtig. Det forventes han ikke at være det næste halve år. Klubben var hurtig på Twitter-aftrækkeren i går og skrev en besked til United-backen med ønsket om at se ham komme styrket ud af skadesforløbet.

I går og i dag er det væltet ind med beskeder til og om uheldige Shaw, der modtager støtte fra holdkammerater, fodboldkollegaer og øvrige sportsfolk. Blandt dem, der har udtryk medfølelse på Twitter, er blandt andre United-spillerne Ander Herrera, Phil Jones og David de Gea.

Derudover har modstanderne Nathaniel Clyne (Liverpool), Ross Barkley (Everton) og James Ward-Prowse været ved tasterne, ligesom bokseren Anthony Joshua og tennisspilleren Andy Murray har.

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

David Gill: United vil altid være større end City... i Asien

Næste artikel

Yorke: Et wake-up call for United

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share