Pochettino-snak bekymrer ikke Solskjær

Ole Gunnar Solskjær er ikke bekymret for sit job, på trods af, at Mauricio Pochettino er blevet jobløs og muligvis kunne være et emne som træner i United.

Da José Mourinho blev fyret i december 2018 var der to træneremner, der skulle overtage hans job – Mauricio Pochettino og Ole Gunnar Solskjær. Som vi alle ved, blev det United-legenden, der trak det længste strå, men nu er Pochettino tilgængelig igen, efter at førstnævnte har overtaget hans job i Tottenham.

Det betyder selvfølgelig, at medierne spekulerer på, hvorvidt Pochettino burde overtage Solskjærs job, og om hvorvidt, han er den rigtige mand for United. Dog bekymrer det ikke Uniteds nuværende cheftræner.

– Det bekymrer mig slet ikke. Jeg har det bedste job i verden, og ligemeget om du er jobløs eller ej, vil du have mit job, så hvad der sker betyder intet. Jeg er nødt til at fokusere på mit job i Manchester United, gøre det så godt, jeg kan, tale med Ed og ejerne om, hvad vi kan gøre bedre, og det ændrer sig ikke, bare fordi, at andre klubber skifter managers.

Det var heller ikke mange store citater, man fik ud af Solskjær, da snakken faldt på hans mening om Tottenhams trænerskifte, hvor Solskjær svarede problemfrit og diplomatisk som altid.

– Jeg er ked af at skuffe jer, men det (pressemødet, red.) kommer ikke til at handle om José eller Mauricio. Jeg vil sige, at det er positivt at have José tilbage – specielt for jer journalister, men nok også for mig. Derudover er det ærgerligt at miste Mauricio, det er det altid, når en dygtig kollega mister et job før juletid, siger Solskjær.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Solskjær giver skadesupdate: McTominay og Rojo ude

Næste artikel

Optakt: Sheffield United på Bramall Lane

ANNONCE