Podcast: Fortjener Mourinho mere respekt?

0-3 endte hjemmekampen mod Tottenham, som samtidig betød, at United målt på de første 3 kampe har fået sin dårligste sæsonstart i 26 år. Vi diskuterer det stormvejr, som Unitedskibet er kommet i – og her kommer vi ikke uden om at kommentere på skibets kaptajn, José Mourinho. Er han på vej ud over rælingen eller fortjener han mere respekt? Vi varmer også samtidig op til Uniteds næste kamp mod Burnley som forhåbentlig kaster 3 point af sig.

Manchester United skulle mandag aften forsøge at revanchere sig selv efter nederlaget mod Brighton runden forinden. Holdet kom da også godt fra start og virkede mere livlige og energiske end længe set. Alligevel endte det langt fra som ønsket. Vi debatterer blandt andet, hvad der gik galt og hvad man kan tage med fra kampen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

José Mourinho kom selv op i det røde felt og forlod pressemødet efter nederlaget til Tottenham i protest over manglende respekt fra de fremmødte journalister. Vi diskuterer om han har en pointe og endevender portugiserens situations i klubben.

Derudover varmer vi op til Burnley-kampen ved at komme omkring Uniteds kommende modstander for at blive klogere på, hvad der venter klubben søndag eftermiddag, når United gæster Turf Moor. 

Vært på programmet: Jonathan Damm Seldorf, uddannet filosof og skribent for Oldtrafford.dk

Gæster: Svante Wettergren, journaliststuderende, skribent for Oldtrafford.dk og tidligere vært på podcasten og debuttanten Niels Martin Madsen, som har fulgt United i tykt og tyndt siden David Beckham scorede fra midterlinjen på Neil Sullivan i Wimbledon-målet. 

iTunes: Lyt her

Android: Lyt her

Spotify: Lyt her

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Fem ting, vi lærte af Spurs-kampen

Næste artikel

Demi Mitchell udlejes til Hearts

ANNONCE