Podcast: Hobbitten til kamp mod Barca og rov

Solskjær som Frodo fra Ringenes Herre, forudsigelse af top-4-striden og optakt til første kamp mod FC Barcelona. Du finder det, og meget mere, i denne maratonudsendelse af en podcast med Kian Fonoudi i studiet.

Hvordan er Ole Gunnar Solskjærs managerpræstation i Manchester United sammenlignelig med Frodo Sækkers eventyr i J. R. R. Tolkiens trilogi? Hvad skal vi forvente os af kampene mod FC Barcelona? Og hvem bør Ed Woodward hente i sommerens transfervindue? 

Du får svar på alle disse spørgsmål, hvis du lytter til de små to timers podcast, som Emil Jørgensen, Jonathan Damm Seldorf og Kian Fonoudi har optaget i OldTrafford.dk’s tegn. 

 

Spotify: Abonner her
iTunes: Abonner her
Android: Abonner her 

 

PROGRAM OG TIDSKODER FOR UDSENDELSEN 

  • Siden sidste udsendelse er Ole Gunnar Solskjær blevet permanent manager i Manchester United. Nordmanden har fået en tre-årig kontrakt. Vi stiger om bord i en helikopter og forsøger at svæve op over Solskjærs første tre og en halv måneder i klubben. Hvad er det han har gjort? Hvad har været op- og nedture, og hvad er det, han skal blive bedre til som manager? (STARTER 00:04:12) 
     
  • Vi snakker også om kampen for at komme med i næste sæsons Champions League. Efter andet 2-1-nederlag til Wolves på to uger, er United dumpet ned på en sjetteplads i Premier League, atter i outsiderposition til top-4-pladserne. Der er seks kampe tilbage og fire hold, der kæmper om to pladser. Hvad skal der til, for at vi klarer den? (STARTER 00:28:37)
     
  • Derudover zoomer vi selvfølgelig ind på Manchester Uniteds kvartfinale i Champions League. “De røde djævle” møder FC Barcelona på Old Trafford på onsdag i en kamp, hvor catalanerne har favoritværdigheden. (STARTER 00:45:20) 
     
  • Til allersidst skal vi også lege, at vi er det, som Ed Woodward endnu ikke har nosset sig sammen til at skaffe, nemlig sportsdirektør. Vi diskuterer, hvad United ambitioner for næste sæson bør være, og hvem Solskjær skal hente på transfervinduet. (STARTER 01:17:04)

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sky Sports: Seks spillere kan forlade United til sommer

Næste artikel

Lukakus agent sår tvivl om belgierens United-fremtid

ANNONCE