Sky Sports: Seks spillere kan forlade United til sommer

Ifølge Sky Sports planlægger Manchester United til sommer at skulle foretage den største udrensning af truppen siden 2015. Dette skyldes blandt andet, at en række spillere har kontraktudløb, samt at nogle spillere ikke længere findes gode nok ifølge Ole Gunnar Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær har underskrevet en permanent kontrakt med United, og sommerens transfervindue er så småt begyndt at blive planlagt. Ifølge Sky Sports betyder dette, at et større antal nuværende spillere i Uniteds førsteholdstrup skal se sig om efter spilletid i en anden klub.

Ifølge mediet skulle Ander Herrera allerede være blevet enig med Paris Saint-Germain om et skifte til det franske, imens Juan Mata er i forhandlinger med FC Barcelona om en mulig kontrakt. Begge spillere har kontraktudløb til sommer og kan derfor hentes gratis.

Af andre spillere nævnes Alexis Sanchez, der på grund af sin høje løn kunne være attraktiv for United at smide på porten. Sky Sports beretter dog om, at Solskjær endnu ikke har besluttet sig for, om chileneren har en fremtid i klubben.

Dog skulle det være rimelig sikkert, at både Antonio Valencia og Marcos Rojo ikke er at finde i United i den kommende sæson. Rojo har tilmed trænet med Estudiantes fra hjemlandet Argentina på det seneste.

Den sidste spiller der nævnes, er Matteo Darmian. Italieneren blev rygtet kraftigt til Serie A i det seneste transfervindue, og det forventes, at et skifte til hjemlandet bliver en realitet til sommer. Højrebacken spillede senest for United tilbage i januar. 

Sky Sports skriver yderligere, at klubben fortsat håber på at kunne forlænge med David de Gea. Spanierens kontrakt udløber i sommeren 2020. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rejsetilbud: Kom til sæsonens sidste kamp for 3.695,-

Næste artikel

Podcast: Hobbitten til kamp mod Barca og rov

ANNONCE