Podcast-special: Sommerens transfervindue

Corona-usikkerhederne er store, men vi skruer alligevel op for nørderiet og tager fat om nogle af de store transferspørgsmål: Hvad stiller vi op med Pogba? Hvilke spillere bør United købe til sommer? Hvem skal sælges? Og hvem af de unge banker på for en startplads?

Jadon Sancho, Harry Kane og Jack Grealish. Dayot Upamecano, Denis Zakaria og Jude Bellingham. Paul Pogba, Alexis Sanchez og Dean Henderson. 

Dem, og mange flere, diskuterer vi i denne podcast ud fra det samme overordnede spørgsmål: Hvordan passer de ind i Ole Gunnar Solskjærs fremtidige Manchester United-projekt? 

OldTrafford.dk’s to transferskribenter Rasmus Lykke Terkelsen og Christian Beenfeldt Rothausen ringes op for at lave det ultimative program for fodboldnørderne, rygtesmedene og transferspekulanterne. En udsendelse tilegnet dem, som måske har oplevet at nå det stadie i Football Manager, hvor spillet foreslår en, at man husker at skifte underbukser. 

I mere end halvanden times dedikeret transferspecial endevender vi Paul Pogba-sagaen og diskuterer franskmandens fremtid på Old Trafford. Vi udarbejder talentspejderrapporter på Uniteds næste store stjerner. Vi tager temperaturen på de hotteste rygter og lægger frem, hvordan de skiller skidt fra kanal i Silly Season. Vi svinger øksen over truppens svageste led og analyserer akademitalenterne på tærsklen til det store gennembrud. 

Til allersidst i programmet sætter vi vores ultimative United-hold i 2020/21-sæsonen, hvis ellers de fik lov til at stå for indkøbene. 

Nu tænker du måske: Hvordan giver det mening at snakke om sommerens transfervindue, når vi slet ikke ved, hvordan fodboldverdenen kommer til at se ud på den anden side af corona-pandemien? 

Til det er svaret: Vi gør det for os selv. Vi gør det for jer brugere. Vi gør det for at holde et frirum i live – om det så er kunstigt eller ej. For vi har brug for fodbold, vi har brug for Manchester United, og vi har brug for at tænke på noget andet end corona. 

Vært: Emil Jørgensen.
Gæster: Rasmus Lykke Terkelsen og Christian Beenfeldt Rothausen.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

O'Shea roser Solskjær: Er ikke overrasket over hans succes

Næste artikel

Solskjær: Ikke rimeligt at pege fingre ad fodboldspillerne

ANNONCE