Podcast: WBA-remis, La Real-møde og ejerforhold

Efter uger med roligt vejr raser uvejret nu igen over Manchester United, som kun har vundet én af deres seneste seks ligakampe og mesterskabet ser ud til at være væk, sorry to say, efter endnu en skuffende indsats i søndagens remis mod bundproppen West Bromwich Albion. Men i denne uge venter endnu to vigtige kampe, og det kommer ugens podcast blandt andet til at handle om.

Først og fremmest skal vi finde ud af, hvorfor det gik, som det gjorde mod the Baggies, inden vi varmer op til både Europa League-opgøret mod Real Sociedad og vores kommende ligaopgave mod Newcastle United.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og netop den næste liga-modstander går vi lidt ekstra i dybden med, for ligesom mange fans af de Røde Djævle har også fans med trang til den zebrastribede trikot et anstrengt forhold til manden, der på forunderligvis stadig sidder for bordenden i bestyrelseslokalet i deres nordengelske klub.

Hvordan er forskellen i de to ejerforhold, hvilke fans har det egentlig værst, og hvad er der, hvis nogle, egentligt af positive ting at trække frem ved de forhadte ejere af de to traditionsrige klubber.

Manchester United-hjørnet finder vi Johannes Reiter, som faste lyttere af programmet vil nikke genkendende til. Som repræsentant for Newcastle-lejren har vi ingen ringere end Thomas Gravgaard, som udover sin titel som redaktør, forfatter og kommentator ved Discovery Networks også nærer en stor kærlighed for Newcastle United, whiskey og så er han tilhænger af tilhængere verden over.

Til at styre løjerne har vi Niels O. Thinesen.

 

Itunes; Abonner her

Spotify; Abonner her

Android; Abonner her

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Skadesopdatering: Cavani og Van de Beek rejser ikke med til Torino

Næste artikel

Oldtrafford.dk Anbefaler: En tur til 'Spaniens mest likeable klub'

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share