Postecoglou: Efter pausen fik vi styr på det

Tottenhams manager var glad for sejren, men erkendte efter kampen, at man nok var lidt heldige med ikke at være bagud ved pausen.

Ange Postecoglou fik en sejr i sin første hjemmekamp for Tottenham, da man vandt over Manchester United med 2-0. Men der gik noget tid før hans hold fik sat sit aftryk på kampen.

– I første halvleg var vi nervøse i den første halve time og vi var nok heldige med stadigvæk at være med i kampen på det tidspunkt. Vi gav bolden væk for nemt, indbød dem – og det er ikke overraskende, når vi stiller med så ungt et hold, sagde Postecoglou efter kampen i følge The Guardian og tilføjede:
– Men der var virkelig opmuntrende tegn i slutningen af første halvleg. Efter pausen fik vi styr på det og jeg synes drengene var helt geniale derude. De fik kampen ned på Uniteds banehalvdel og de fik målet.

Postecoglou er ny og realistisk om, at Tottenham-projektet tager tid. Men han var positiv i forhold til det han så i sejren over United.

– Man kan ikke forvente seks uger inde i min ansættelse, at vi skal levere komplette kampe. Man vi så noget spirer i dag og det efterlader os et ganske godt aftryk, som vi skal kunne matche fremadrettet, fortalte Postecoglou, der sendte store roser til Pape Sarrs indsats.

Med sejren er Tottenham i skrivende stund på 5. pladsen med point.

Forrige artikel

Fernandes: Vi tog ikke vores chancer

Næste artikel

Officielt: Ingen fremtid for Greenwood i Man Utd

ANNONCE