Ten Hag: Man kan ikke spille så god fodbold, hvis der ikke er noget sammenhold

Erik ten Hag tager fat i den nylige kritik vedrørende tilliden fra spillerne under pressemødet før Chelsea-kampen.

Hentet fra United.no:

Erik ten Hags pressekonference før kampen mod Chelsea handlede ikke så meget om skadeopdateringer og selve Chelsea-kampen. I stedet var fokus især på status i klubben. Dette set i lyset af, at flere nyheder på det seneste har omhandlet, hvordan stjerner i United har mistet troen på Ten Hag.

Klubben har svaret ved at udelukke flere journalister fra pressemødet. Dette inkluderede reportere fra Sky Sports, The Mirror, MEN og ESPN.

– Vi havde en uge med to gode præstationer og én dårlig, og så fortsætter vi derfra. Jeg mener, at holdet er på vej i en god retning. Vi spillede meget god fodbold og scorede gode mål mod Galatasaray og Everton, men mod Newcastle spillede vi ikke godt. Med lidt held – vi havde to muligheder til sidst – så kunne vi have snuppet et point. Hvis vi havde været lidt mere beslutsomme i de øjeblikke, kunne vi have fået noget med derfra, men jeg synes, vi er på vej i en god retning. Vi er selvfølgelig faldet lidt ned ad tabellen, men vi er ikke alt for langt væk, fortæller Erik ten Hag

Ten Hag bekræftede desuden, at han mener, at han har den nødvendige tillid fra spillerne til at have succes i Manchester United.

– Ja, jeg er sikker. Se for eksempel på comebacket mod Brentford eller kampene mod Burnley og Fulham. I alle de kampe var holdet der og viste god karakter og viljestyrke samt modstandskraft. Så vi står sammen, og det kan man se. Man kan ikke spille så god fodbold som vi har gjort på det seneste, hvis der ikke er sammenhold, sagde han

På spørgsmål omhandlende de seneste dages rapporter og udelukkelserne af journalister, sagde Ten Hag følgende:

– De burde komme til os først og ikke gå bag vores rygge ved at publicere artikler, der ikke er sande. Jeg mener, at vi har et andet forhold end det, og de burde give det til os på forhånd, så vi kan have en normal og professionel diskussion og debat om det.

Han blev spurgt, om han var bekymret for, om der er sandhed i rapporterne, og om der er problemer bag kulisserne mellem ham og spillerne.

– Nej. Selvfølgelig er der altid nogle spillere på ethvert hold, der spiller mindre og ikke er tilfredse, men det er ikke anderledes end normalt. Det er nødvendigt, og de må vente på deres chance og komme ind på holdet, når de har muligheden. Men nej, der er ingen problemer.

– Jeg lytter altid til mine spillere, og jeg vil altid give dem muligheder for at fortælle mig, hvis de er uenige. Hvis spillerne har en anden mening, vil jeg selvfølgelig lytte. Men de har ikke fortalt mig det – måske en eller to har gjort det – men generelt ønsker flertallet at spille på den måde. Proaktivt, dynamisk, modigt. Det er det, de ønsker.

– Man kan se i præstationerne mod Everton og Galatasaray, at spillerne tror på det, og vi bliver bedre. I så Garnachos mål – tror I, vi kan score sådanne mål, hvis spillerne ikke tager imod det? Hvad tror I?”

En af journalisterne tog fat i det, han kaldte manglende indsats mod Newcastle, og at det ikke kunne være det, Ten Hag havde instrueret spillerne om.

– Vi er ikke robotter. Hvis man spiller tre hårde kampe på seks dage, kan træthed til sidst være et problem. Det kan aldrig være en undskyldning, men det er noget, der er der. Mod Galatasaray og Everton spillede vi meget godt.

– Vi var ikke tilfredse med det, vi præsterede mod Newcastle, og det er vi de første til at sige. Spillerne er så selvkritiske, at de indrømmer det. Vi er klar over det, og vi må gøre det bedre end dette.

– Alle er skuffede, når man får det resultat mod Galatasaray og så både præstationen og resultatet mod Newcastle, men vi er ikke det eneste hold, der taber der. Jeg tror, Newcastle har vundet alle hjemmekampe bortset fra mod Liverpool. Bortset fra det taber alle der, men vi ville gerne vinde. Vi gav alt, hvad vi kunne, men vores præstation var definitivt ikke god nok, afsluttede Ten Hag.

Forrige artikel

Optakt: To usikre defensiver skaber grundlaget for potentiel målfest

Næste artikel

Erik ten Hag tordner mod bandlyste journalister

ANNONCE