Protest på søndag imod Glazer

I Manchester United og Tampa Bay vil der blive afholdt protester udenfor stadion, når United spiller mod Arsenal og Tampa Bay Bucs imod Chicago. For de af…

I Manchester United og Tampa Bay vil der blive afholdt protester udenfor stadion, når United spiller mod Arsenal og Tampa Bay Bucs imod Chicago.

For de af os, som ikke kan deltage ved de 2 demonstrationer, så kan vi stadig gøre vores til at Glazer kan se vores modstand.

I Danmark vil vi afholde en landsdækkende protest imod takeover.

Derfor søger vi nu hjælp fra medlemmer af Shareholders United, som vil hjælpe til med at sprede budskabet på den lokale pub eller hvor du ser kampen henne.
Vi håber på at kunne få spredt vores protest så vidt som muligt, således at hele Danmark kan blive dækket.

Hvis du vil hjælpe til med at forbedre modstanden mod Glazer, så meld dig til protesten ved at skrive en mail til protest@oldtrafford.dk med navn og navnet på den/de pub(s) som du vil tage hen på for at få flere medlemmer.

Der vil indenfor de nærmeste dage blive lagt materiale op på www.man-utd.dk, som du kan bruge ved protesten. Fx. indmeldningsblanketter og flyers med budskabet.

Det er vigtigt, at du sender en mail til os med hvilken pub på du vil tage på, da vi derved kan bruge til det information til øvrige medier.

Lignende protester er planlagt i Irland, Canada, USA, England, Norge, Holland, Tyskland og Australien.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

SU til Gill: Bed Glazer træde frem fra skyggen

Næste artikel

Glazer køber flere aktier !

ANNONCE