PSG: Di Maria havde valgt os

Angel Di Maria havde foretrukket PSG, hvis de franske mestre havde matchet Real Madrids krav. Det hævder parisernes præsident.

Angel Di Maria var havnet i Paris Saint-Germain og ikke Manchester United, hvis han havde haft valget mellem de to klubber. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Så kontant er meldingen fra de franske mestres præsident, Nasser Al-Khelaifi, der de sidste par sæsoner har brugt milliarder på at forstærke hovedstadsklubben. 

– Di Maria ønskede at komme til PSG, men selv uden Financial Fair Play (FFP) havde vi ikke købt ham, siger Al-Khelaifi til Le Parisien. 

United endte som bekendt med at sætte britisk transferrekord, da man betalte 59,7 mio. pund for den 26-årige argentiner. 

Omvendt var PSG pga. FFP-reglerne tvunget til at udvise mådehold efter de seneste sæsoners massive oprustning. 

Det får nu Al-Khelaifi til at lange ud efter Uefa’s præsident, Michel Platini. 

– Jeg ved ikke, om Michel Platini vil ødelægge fransk fodbold, men FFP er ikke fair. Det er meget svært at forstå. De store klubber forbliver store, og de små klubber bliver ved med at være små.

– Vi respekterer reglerne, men vi vil tale med Uefa om dem til oktober og forsøge at ændre en smule på dem. Ellers vil investorer ikke vælge fodbold – så vil de gå til andre sportsgrene som Formel 1, siger Al-Khelaifi. 

FFP til trods betalte PSG tidligere på sommeren 50 mio. pund for David Luiz, da man hentede ham i Chelsea. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ottende sommerindkøb på plads

Næste artikel

Varela udlejes til Real Madrid

ANNONCE