Queiroz: United har købt i panik

Den tidligere assistenttræner i United mener, at klubben har købt i panik for at komme tilbage på toppen.

Han sad selv på sidelinjen i Manchester United og har et ingående kendskab til klubben. Carlos Queiroz mener, at de seneste indkøb tyder på, at klubben er desperate efter at finde tilbage til fordoms styrke. Han mener samtidigt, der mangler stjernespillere i truppen. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Når en klub bruger så store finansielle midler som United, så skal resultaterne være der med det samme. Men der mangler store stjerner i United stadigvæk, hvor er spillere som Scholes, Best, Keane eller Van Nistelrooy?, siger Queiroz i følge The Guardian.

– Da jeg var der, handlede det hele om udvikling, nu er det totalt anderledes. Selv nogle af de store indkøb klubben lavede sidste år endte på bænken (red. Di Maria og Falcao). Jeg så Di Maria i et par kampe sidste år, og der lignede det, at han aldrig havde spillet fodbold før. 

– Klubben køber i panik. Det handler om store forberedelser med spillerindkøb. Du kan sagtens lave forkerte handler, men vi lavede aldrig sådanne paniske indkøb i min tid. 

Respekt for Moyes og Van Gaal, men…..

Carlos Queiroz understreger, at han har stor respekt for både David Moyes og Louis van Gaal, men mener stadigvæk, at afgørende og skelsættende fejl er blevet lavet siden Ferguson stoppede. 

– Det var aldrig nødvendigt at skifte så meget ud i folkene rundt om klubben. En mand som Mike Phelan røg ud, en mand der havde et indgående kendskab til klubben. 

– Jeg lærte med Bobby Charlton og Sir Alex, at du skal stole på dine egne folk. Der er aldrig nogen mennesker, som ved bedre, end dem der allerede har et godt kendskab til klubben. 

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Schneiderlin: Evra er stadig et United-idol

Næste artikel

Ralphe Milne død - 54 år gammel

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share