Rafael forventer mange mål

En af målscorerne fra weekendens 3-2-sejr over Fulham forventer, at United kommer til at score mange mål i denne sæson. Brasilianeren tilkendegiver desuden, at han virkelig nyder at spille fodbold for tiden.

Den 22-årige back Rafael da Silva viste fine offensive takter i Manchester Uniteds seneste kamp mod Fulham. Således kom brasilianeren flere gange godt med op i banen, og han krydrede også sin indsats med en sjælden scoring.

Scoringen mod Martin Jols tropper var blot Rafaels tredje mål i den røde United-trøje, og derfor luner den selvfølgelig endnu mere.

– Jeg ved godt, at jeg ikke har scoret så mange mål, men jeg er meget glad. Jeg håber på at score flere mål. Jeg nyder mit spil, jeg er ved at blive mere moden, og jeg elsker fodbold. Så alt er godt, udtaler Rafael til MUTV.

Roser sine nye holdkammerater
Udover Rafael scorede også Shinji Kagawa og Robin van Persie i weekendens sejr, og Rafael havde masser af ros til sine nye holdkammerater.

– Du kan tydeligt se at van Persie er en top målscorer. Hver gang han har en chance, kan han sætte den i kassen. Kagawa er en hurtig spiller. Han har mange evner, jeg tror han har en fremtid her i Manchester!

Rafael tror desuden at de nye spillere vil medvirke til, at “de røde djævle” kommer til at score mange mål i år.

– Alle ved, at vi allesamen har evnerne til at score måll. Forhåbentlig kommer vi til at score rigtig mange mål i denne sæson, udtaler Rafael.

Glæder sig til at få Evans tilbage
Selvom det er vigtigt at score mange mål, så er det ligeså vigtigt at få forsvaret til at fungere optimalt, og det er Rafael udmærket godt klar over.

Derfor er det heller ikke godt nok, når Fulham scorer to mål Old Trafford. Det indrømmer højrebacken, som samtidig afslører, at han glæder sig til at Jonny Evans bliver klar igen.

– Vi lod dem score det andet mål, og det var hårdt da det skete. De blev motiverede af scoringen, men heldigvis fik vi et godt resultat. Jonny Evans er tilbage nu, så det er godt for os.

Forrige artikel

Ferguson pønser på allersidste indkøb

Næste artikel

Overblik over de udlånte

ANNONCE