Rafael vil kæmpe med Valencia

Han er endelig skadesfri, og nu vil Rafael generobre den højre back, som Antonio Valencia har gjort til sin i brasilianerens fravær.

I den ni kampe lange periode som ubesejrede har Manchester United i de fleste tilfælde stillet i en 3-5-2-opstilling, og manden på højre wingback har heddet Antonio Valencia. Ecuadorianeren har således siddet tungt på højresiden i denne sæson, men står det til Rafael, bliver der lavet om på det.

Den brasilianske højreback har været slemt plaget af skader i efteråret, men nu er han fit for fight, og han er opsat på at vinde det tabte tilbage.

– Når man bliver skadet én eller to gange, er det okay. Men når man bliver ved med at blive skadet, er det så frustrerende. Jeg har ikke lyst til at tale om skaderne, siger han til MUTV og gør det klart, at han har i sinde at tage kampen med Valencia op.

– Antonio er en af mine bedste venner her. Men jeg vil kæmpe med ham om min plads. Jeg kan lære ting fra Antonios spil. Jeg vil også score og lave oplæg, lyder det fra Rafael, der allerede 1. januar får chancen for at komme i kamp mod Stoke.

Forrige artikel

Rooney: Juleprogrammet bør ændres

Næste artikel

Ander og Adnan tilbage i træning

ANNONCE