Rangnick utilfreds med skuffende præstation

Ralf Rangnick havde ikke meget positivt at sige om hans holds præstation efter et skuffende remis mod Newcastle.

Efter over to uger uden Premier League bold med Manchester United involveret, leverede holdet endnu en skuffende præstation, da holdet her til aften kun formåede at få et enkelt point med fra St. James’ Park.

United-manager, Ralf Rangnick havde heller ikke mange rosende ord til overs for, hvad hans mandskab præsterede.

– Jeg brød mig overhovedet ikke om præstationen. I dag kontrollerede vi ikke kampen udover et par enkelte momenter, konstaterer Rangnick til Sky Sports efter kampen.

På trods af at Newcastle var undertippede til kampen, spille the Magpies flot med og gjorde kampen mere lige, end hvad man kunne forvente. Ifølge Rangnick skyldtes det jævnbyrdige kampforløb personlige fejl og mangel på fysik og energi fra Uniteds side.

– Vores største problem var de fejl, vi lavede. Selv da vi scorede det udlignende mål, havde vi ikke kontrol over kampen og tog de rette beslutninger. Det hele handler om energi, fysik og hvem der vinder andenboldene. På ingen af de parametre var vi gode nok i dag. Det gode er, at vi fik et point, men præstationen er nødt til at være bedre, udtaler Rangnick yderligere til Sky Sports

Med aftenens ene point ligger Manchester United på en øjeblikkelig 7. plads i Premier League – dog med to kampe i hånden efter aflyste kampe mod Brentford og Brighton.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Karakterbogen: David de Gea reddede igen Manchester United fra nederlag

Næste artikel

Maguire: Halvdelen af spillerne kommer sig stadig over COVID-19

ANNONCE