Maguire: Halvdelen af spillerne kommer sig stadig over COVID-19

Det var en skuffet Harry Maguire, der i går gav et post match-interview til medierne efter Newcastle-kampen, der endte uafgjort.

Manchester United skuffede i går på St. James’ Park, da man kun med nød og sving fik et point med fra det nordøstengelske. Det er noget, der skuffer Manchester Uniteds kaptajn, Harry Maguire, men han mener også, at de seneste to uger med coronaudbrud på Carrington har gjort forberedelserne svære.

– Træningsanlægget har været lukket, og halvdelen af spillerne kommer sig stadig over COVID-19. Vi har både haft spillere med og uden symptomer, og det har været en hård periode for klubben, siger Maguire, der dog anerkender, at dagens dårlige præstation ikke kan undskyldes.

– Vi har ingen undskyldninger for at lave de dårlige afleveringer og missede muligheder. Specielt fra første halvleg. Vi skal blive bedre på bolden, være proaktive og spille på deres halvdel, men det gjorde vi ikke. Vi løb tør for kræfter, og ser du på kampen som helhed, er et point fair.

Det kunne have været endnu værre for gårsdagens udehold, hvis ikke det havde været for en sidste skanse, der i øjeblikket spiller noget af sit bedste fodbold nogensinde. Helt fortjent havde Maguire også ros til sin målmand, David de Gea:

– David er i god form i øjeblikket. Han er der altid til at præstere for os, specielt i store øjeblikke og sidst i kampene, som det specielt er i øjeblikket.

Manchester United skal allerede i Premier League-ilden igen i morgen, når Burnley venter i en noget nær must win-kamp.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Rangnick utilfreds med skuffende præstation

Næste artikel

Sky: Sevilla har budt på Martial

ANNONCE