Ranieri: Stolt af drengene

Den italienske træner var tilfreds med sit hold efter dagens kamp.

Leicester har overrasket alt og alle i denne sæson. Lørdag kunne de tage endnu et point på hjemmebane mod Manchester United i en kamp, der ikke vil gå over i historiebøgerne for spillet på banen. 

Leicesters manager, Claudio Ranieri, var glad for det ene point. Den gameplan, som holdet havde lagt på forhånd, lykkedes fint i lørdagens sene kamp. 

– Det var en fantastisk kamp, men det var også meget svært for os. Vi gjorde det godt og holdte koncentration hele vejen igennem. Jeg er glad fordi, før kampen bedte jeg spillerne om at vinde kampen, og om at hjælpe Vardy med at slå rekorden, sagde Ranieri til Sky Sports.

– For fem år siden spillede Vardy ikke engang i en af de øverste ligaer, og hans udvikling har været fænomenal. Han er ikke bare en målscorer, men han arbejder stenhårdt for holdet hver eneste gang. 

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Uafgjort i topkampen

Næste artikel

LVG: Vi skaber ikke nok

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share