Rashford bliver hædret med MBE

Marcus Rashford kan nu kalde sig Member of the British Empire efter sin flotte indsats med at hjælpe udsatte familie og særligt børn.

Titlen er retteligt “Member of the Most Excellent Order of the British Empire”, og det er en orden, unge Marcus Rashford har modtaget for sin indsats med at hjælpe udsatte familier under COVID-19 nedlukningen.

Det skriver Manchester United på sin hjemmeside.

– Jeg er så stolt over det her. Som ung, sort mand vokset i Wythenshaw tænkte jeg aldrig på, jeg en dag ville modtage en MBE, og slet ikke som 22-årig. Det er et meget stort øjeblik for mig og min familie men især min mor, som for alvor er den, der fortjener den her ære, siger Rashford og fortsætter.

– Kampen for at beskytte vores udsatte børn er dog langt fra ovre. Jeg vil svigte samfundet og de familier, hvis jeg ikke benyttede denne lejlighed til ydmygt at opfordre premierministeren, som indstillede mig til denne orden, til at forlænge madordningen til de udsatte børn.

Marcus Rashford gik i foråret forrest i kampen om at få madordningen, som blev lukket ned med skolernes lukning, genindført, så udsatte børn kunne få mad. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Hvordan ser Oldtrafford.dk på Uniteds transfervindue?

Næste artikel

Pogba drømmer stadig om Real Madrid

ANNONCE